Iiiiihhhhh vilken dag

Hej!

Föööörlåt för filmerna jag lovade idag men jag trodde jag hade lagt in dom men så var inte fallet. Dom kommer upp imorgon istället och mer om tävlingen .

I morse red jag ut en barbackatur på indianhacket med iris på släp , skön runda på 45 minuter . Ibland får jag liksom nypa mig lite i armen över att jag kan göra det här på Lima nu. Barbacka har jag alltid kunnat rida men det har bitvis varit med livet som insats eftersom hon varit så mycket på tårna. Det har aldrig varit några lugna turer på lång tygel om vi säger så. Men det är det nu och det känns så fantastiskt skönt att ha kommit hit.

Nu skrittar hon ju inte direkt långsamt utan hon har rätt mycket tryck i skritten men hon är avslappnad och det är det viktiga .

Spolade av henne efteråt men gårdagens spöregn hade faktiskt tagit Bort nästan all lera så det var inte så mycket att tvätta.

Mockade sen boxarna som var rejält dyngiga och det beror ju såklart på att dom stod inne många timmar igår pga det dåliga vädret , såpass att jag fick spåna med en hel bal bara i Limas Box.

Tog en dusch och for sen till selånger för att dejta frugan lite. Självklart hittade jag hästsaker och fyndade ett fleecetäcke som var helt onödigt men sjukt snyggt. Vart björnkött till sambon och remmar till barnen (sambon räknas som barn här) samt lite hjortronsylt. Mer än så handlade jag inte men det var mysigt att traska runt och kika.

På väg till parkeringen så händer sen något jäkligt otippat men helt fantastiskt underbart roligt. Ni kommer snart få veta och jag är så pirrigt glad att jag nästan spricker. Någon som vågar sig på en gissning?

Eftermiddagen har sen ägnats åt hushållsbestyr och klippning av gräsmatta osv . Jag ska strax krypa i säng för imorgon vankas det jobb och lite annat stök.

Vi hörs mer om det imorgon ❤️

Älskade oliver med en väldigt älskad och saknad Jossa

Gillar