Idag var tjockhulda gratis

Hallå där!

Efter en arbetsdag som aldrig tycktes ta slut så for jag och hämtade min lille prins innan vi rullade hemåt . Väl hemma så stod det en fin höbal och väntade på att få rulla ut i hagen . Eftersom det inte var ett dugg lätt sist så kom jag på den briljanta idén att jag drar nen efter fyrhjulingen på utsidan ner till gamla sommarhagen där dom numer har tillgång året runt. Smart plan för där nere är det ju dessutom torrt 👍

Nu var ju det här svinenkelt i tanken men mindre enkelt i praktiken . Thomas rullade in på gården lagom till att jag hade fått upp balen till vägen , han hjälpte mig sen snällt ner med den och in i hagen. Här var ju allt bra om det inte vore för att Trinda smet ut. Hon som ALDRIG drar på eget bevåg.

Ni ska inte tro att pappskallen ville bli fångad eller gå in i hagen igen . Nej nej hon galopperade iväg som en jävla idiot över grannens gräsmatta och sen ut på stora ängen . Där stannade hon för att beta lite innan hon återigen satte iväg i full galopp, hoppade diken som värsta terränghästen och betedde sig långt ifrån önskvärt. Efter 45 minuter fick jag tag på henne och kunde återförena henne med sin flock. Tur för henne att hon flyttar på lördag för efter att ha gått och fyllt igen alla hål efter henne så låg slakt nära till hands 🙈 ja ja hon har ju motionerat mer än nånsin typ ha ha .

Efter middagen så valde jag att spendera tid med min Wille istället för något annat. Vi var ute och lekte på gården samtidigt som vi försökte röja undan lite skit, pappan kom och joinade och tuttade på stora högen vi har . Eftersom den ligger halvvägs under vatten så finns det ingen risk för spridning . Här är det dyngsurt i backen fortfarande .

När det sen var läggdags för Wille så hörde min mosters man av sig. Han är pensionär nu men har tidigare jobbat på bank och kan allt som har med bodelning osv att göra . Så jag tog Elton på en promenad och surrade i telefonen samtidigt . Klockan var över 20.30 när jag kom hem igen så jag struntade i hästarna idag . Ja vildas hovar kratsas ju och allt sånt där , men iddes inte göra nå mer. Fodrade och la på Lima och dixie var sitt täcke bara.

Så dryg och sur just nu 🙈

Efter maten var det race. Jävlar vad dom for runt allihopa och jag var livrädd att benen skulle brytas på dom.

Nä fy, mina ögon går i kors nu. Hörs imorgon

Gillar

Kommentarer