I 180

Hej fina läsare!!

Livet pinnar på i 180 känns det som , var det inte typ måndag igår ? Nä det är visst redan torsdag bara sådär . Igår var jag totalt sopslut i både kropp och knopp , jag lärdes ju upp på ännu en ny station igår och efter två timmar så lämnades jag själv med två stationer 😅🙈 Det är inte jättesvancerat men det är lite pyssel med både pappersarbete och sen det fysiska . Jag kan lova er att jag har träningsvärk i övre magdelen idag deluxe .

Så efter middagen igår så tänkte jag att jag lägger mig en timme i soffan så kan jag rida sen . Det stormade utav sjutton ute ändå så jag tänkte att det skulle få mojna av lite, det enda som mojnade det var jag. Som en klubbad säl däckade jag och sov i två timmar 🙈 Wille fick lite kvällsfika och sen gjorde jag stallet och resten av kvällsbestyren.

Morgonen började tidigt med utsläpp av hästar och mockning av boxar och hage , sen kom min bästa hovis för att få lite ordning på flickornas fötter. Till bådas förvåning så saknades ett par framskor till Lima . Så jäkla konstigt för Dixies fanns kvar men inte Limas och dom är ju skodda vid samma tidpunkter och med lika antal . Så jäkla skumt men borta var dom så det var bara att gilla läget . Hovis bestämde sig för att dra av framskorna och sen komma och sko henne på lördag istället. Hon skodde om henne bak bara tills vidare , vilda skoddes om och dom fula hovarna trollades till normala . Vackra fick också träffa hovis men det var inte mycket att göra på hennes hovar , så det blev mer den mentala biten och en bra första upplevelse. Hon skötte sig så himla bra lilla dockan .

Själv har jag fått i mig och barn lite lunch och nu sitter jag och väntar på min träff med ortopeden. Lite nervöst känns det faktiskt men skönt att få ett svar och börja lägga en plan .

Wish me luck 💕

Gillar