Hurtigt

Härligt väder det har varit idag, sol och värme för en gångs skull. Dessvärre har inte min lilla son velat sova alls idag, jo mikrostunder i famnen och när jag låg bredvid i sängen. Så det har inte blivit nåt solande för min del alls.
Tog en promenad med hundarna och Wille på förmiddagen och svettades i värmen, men det var skönt efteråt. På eftermiddagen vid 18 tiden när Thomas kom hem så tog jag en till promenad ner till vattnet med barn och hundar i hopp om att han skulle somna , men icke. Hundarna fick bada litegrann och jag fick motion.


 Under tiden jag promenerade så lagade Thompan middag. Fint att komma hem till dukat bord.
Wille somnade till i vagnen medans vi åt så jag passade på att ta ut tjejerna på en rask promenad. Iris fick träna på att gå framför, tänk tömkörning fast med grimma och grimskaft. Lima är jättelugn och fin att gå med . Traskar för det mesta med långt grimskaft och verkar njuta av att få komma ut å röra på sig. Iris är inte lika nöjd , hon tycker vi ska gå långsammare ;)
Det har varit en bra dag motionsmässigt så jag känner mig nöjd. Jag längtar efter att kilona ska försvinna så jag kan börja rida igen. 
Nu blir det sova , imorrn ska Wille till läkaren för koll.
Natti natt

Gillar

Kommentarer