Hur svårt kan det vara

Världens tröttaste människa , alltså jag, kikar in och säger godmorgon .

Min natt har varit katastrofal. Först vaknade Wille strax före ett och hade jättesvårt att somna om. Han var het som en kamin och täppt i näsan , ingen bra kombo. När han väl somnat och jag med så väcks jag efter ett tag av hästar som hysteriskt gnäggar och springer. Kollar på klockan - 03.17 . Skjut mig tänkte jag då.

Wille vaknar ju även han såklart och är otröstlig. Efter många om och men så somnar han om men eftersom det fortfarande är livat utanför fönstret så har vi båda svårt att sova. Gnäggningarna och springandet blir värre så vid halv sex snåret ger jag upp då Wille vaknat igen. Noterar att en häst är lös och kontaktar ägaren men det här med sömn dom närmsta två timmarna var ju bara att glömma.

Har lyckats slumra nu en liten stund i alla fall men känner mig mer död än levande.

Jaja vad är väl en bal på slottet. Torsdag och dagen före midsommar, gissar att typ alla har fått lön idag vilket innebär att alla kommer vara på affären och handla. Blir så less på mig själv som inte gjort det tidigare men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på. Vad ska ni göra på midsommar ??

Förra året spenderade vi midsommar på båten och åkte ner till hudik. I år blir det ingen båtåkning alls utan vi får hitta på andra aktiviteter.

Jag ska strax skriva dagens to do lista och sen försöka beta av den så gott jag kan och orkar. Lima ska få komma ut i skogen och iris har en lektion. Hundarna skulle behöva träna lite dom också. Vi får se vad tiden räcker till.

Gillar