Herremingud

Halloj!
Jag säger bara fy jävla fan vilken dag. Jag skulle ju flytta efter hagen åt tjejerna så att dom gick mer å äta. Det började bra men efter en kvart så ser jag hur iris tar sats och sen tjurrusar hon ut ur hagen rätt ut till friheten.
I tre jävla timmar försökte jag fånga henne. Jag var till slut grinfärdig där jag gick med Wille i bärselen. Nog för att han sov men ändå. Till slut lät hon mig fånga henne. Då hade hon motionerat ordentligt med en hel del uppvisning av mycket fin både trav och galopp och även väldigt god hoppteknik. Alltid något.
Lima motionerade även hon och visade prov på väldigt fin akrobatik , akrobatik som jag hoppas på att slippa när jag ska upp på henne. Ja herregud. 
Efter att ha ammat Wille så stoppade jag han i vagnen och tog sen en riktigt rask promenad på 15 minuter , samma runda som jag gick på 45 minuter för bara några veckor sen powerwalkade jag nu på 15 minuter. Körde sen plankan utmaningen och så många benböj som möjligt på en minut.
Därefter körde jag direkt igång mitt 7 minuters program . Fy faaaaaan säger jag bara , jag var helt slut och svetten rann från panna till tå ungefär. Det var en ruggigt skön dusch som efterföljde.
Plockade sen ihop alla hästgrejer som skulle med till loppisen och gav mig sen iväg. Det var ganska dåligt med folk tyvärr men fick sålt några saker iaf. 
Nu tänker jag krypa ner med alla mina pojkar å få lite sömn. Imorgon är det äntligen fredag och jag ska få unna mig lite gotta. Har dessutom två möten på morgonen och sen ska Hööks besökas. 
Natti natt

Gillar

Kommentarer