Hej quasimodo

Halloj!

Jag går numer under namnen quasimodo, puckelrygg och agda 107 - hej ont i kroppens alla muskler och icke befintliga muskler.

Jag är rätt mör efter gårdagens lastning , främst i armar och axlar men dagens jobb tog priset. Mestadels sköter ju jag papper men ibland får även jag åka ut och jobba lite med kroppen , något jag i vanliga fall trivs bra med. Idag fick jag äran att städa rätt efter ett gäng snickare . Problemet var bara att det var spik i första hand som skulle plockas - från backen , två långa jäkla hyreshus med tillhörande gräsmatta och grusparkering.

Jag trodde det var ett skämt först , men deg var det inte . Hade ju en kratta till hjälp men den var ju rätt värdelös så det var bara till att gå dubbelvikt och leta spik och skruv samt ta rätt på all annan skit som låg där. Trodde till slut att ryggen skulle gå av på mig och min nacke är ju långt ifrån bra sen den lilla frivolten från Lima för ett par veckor sen och det här gjorde inte saken bättre. Ja ja bara att bita ihop , en miljon spikar och skruvar senare typ kände jag mig klar.

Då var det bara att åka och byta däck på bussen innan jag äntligen fick rulla från stan.

Tog en powerskrittrunda barbacka på Lima med iris på släp lagom till att regnet kom.

Släppte dom sen i padocken för att busa av sig lite och röra sig fritt utan ryttare. Det tycker jag är väldigt intressant att studera hästens rörelser och hållning när den rör sig fritt.

Skrittade sen ut på Trinda ner till ängen och tog två varv där med lite sidförflyttningar och serpentinbågar . Jag testade till och med lite trav och hon är ju verkligen som en soffa att sitta på. Fina snälla lilla Trinda , jag tror att det här är en väldigt trevlig ponny att rida sen när hon är lite mer igång. Väldigt mjuk trav och hon bär sig stadigt när man ber henne arbeta i skritten . Mjuk i munnen och stabil liksom.

Imorgon vankas det en efterlängtad hoppträning för Johanna . Jag gruvar mig dock för min stackars kropp eftersom miss J inte direkt är känd för att hålla några lättsamma träningar 🙈 Hon är så grymt bra och man känner verkligen att man ridit när man är klar därav att jag gruvar mig redan nu för jag känner träningsvärken komma redan nu efter dagens jobb i rumpan , ryggen och axlarna.

Hoppas på en hoppglad Lima bara så ska det nog lösa sig . Vi hörs imorgon helt enkelt ❤️

Gillar