Hej istid

Godmorgon!!

Som vanligt så blir mina dagar väldigt långa men någonstans så känns det ändå skönt. Livet är så kort ändå så det gäller att maxa innehållet eller hur ;)

Jag är ju utlånad i några veckor nu till en annan avdelning på mitt jobb och det är galet mycket att lära sig och väldigt långt ifrån vad jag tidigare gjort. Det enda jag har till min fördel är att jag har produktkännedom , i övrigt så är det bara nytt . Men otroligt roligt att få jobba med hjärnan och utmana mig själv lite . Dessutom får min kropp en liten chans till återhämtning nu.

Jag var ju till däck och fälg för att få hjälp med bilen igår och det var ju makalöst bra service . Pyspunkan åtgärdades och alla däck tvättades i däckmaskinstvätten så nu är alla vibrationer borta och bilen går mjukt och stadigt igen 😁


Efter jobbet hämtades Wille och därefter lite handling innan vi kunde åka hem och laga middag , lasagne 👌 J hade bakat semlor som var supergoda

Därefter var det dags att klä på sig och gå ut i kylan🥶🥶🥶

Mockade och fixade allt sånt som vanligt och sen fick Lima på sig en tjock fleecefilt och ett träns . Red ett lättare pass i padocken barbacka där jag mest red lite övergångar skritt-trav skritt- halt , öppnor och slutor i skritt och trav , slowwalk och framdelsvändningar.

Hon är lite att bita i så jag skippade galoppen 😅 Hittade bara ett par tunna vantar så jag frös fort om fingrarna och benen så det blev inte mer än 30 minuters ridning innan hon fick komma in och äta sin kvällsmat.

I natt har jag bara vaknat en enda gång och faktiskt sovit 5 timmar i sträck . Det är väldigt många veckor sen det hände så jag är väldigt glad idag , känns hoppfullt liksom . Nu väntar jag på att få komma in på klinisk fysiologi bara så att dom kan gå vidare med vad som är orsaken .

Annars då? I dag händer det inte mycket , vi jobbar över till 20 ikväll och Wille är med J hela dagen . Så hem - äta- fixa hästar - duscha- sova .

Men nu jobba 💪

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,

Herregud så kallt ni har! Jag orkar snart inte ner kyla känner jag.

nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ja men om det bara kunde ta å hålla sig på en normal nivå men nu hoppar det ju hej vilt mellan 5 och 25 minus 🙈
nouw.com/fia_jungdalen