Härliga söndag

God förmiddag säger jag idag istället för godmorgon. Inte för att jag haft sovmorgon direkt men det har varit full rulle här hela morgonen.

Igår snickrades det ordentligt på boxarna, bara plåttaket och dörrarna kvar sen är det i stort sett klart förutom småsaker då. Taket kommer på tisdag och har jag tur så kommer det någon vänlig själ från T:s bekantskapskrets och fixar det åt mig under veckan . Dörrarna skulle svärfar göra och belysningen får elektrikern komma å greja med. Tänkte få T till att skruva upp krubbor och lite sånt där smått och gott idag.

Visst blir det himla fint ? 😀

Jag och Wille passade ju på att vara ute en sväng men det är ju skitsvårt när han sätter iväg åt ett håll och jag inte hinner ikapp honom. Som tur är så bor vi som vi bor men det är ju ändå jäkligt drygt.

Vi hade ju hjälp av M igår så det blev lite grillning på kvällen och älskade bästis som kom förbi. Som vanligt mycket skratt och tok , det behövs i tillvaron.

Ännu lite senare kom L förbi så kvällen gick fort och vips så var det natt.

Jag lyckades precis få tag på en som säljer stolp till hagen så T for iväg för att hämta dom. Kommer bli så himla skönt att ha en permanent höst och vinterhage och en permanent sommarhage. Jag hatar att bygga hage allra helst när den måste vara rymningssäker deluxe för den lille rackaren. Tre trådar och rejält med ström . Men nu kommer iaf stolpen att stå kvar till sommarhagen . Sen kommer det att bli ytterligare en stor höst och vinterhage till men det måste röjas där en gång till först.

Om jag ber riktigt jävla snällt så kanske hagen kommer på plats redan idag och i så fall kan faktiskt hästarna flytta upp idag . Då är min lycka total iaf. Blir så mycket enklare för mig att sköta hästarna då eftersom dom blir utanför huset bara.

Men nog babblat , ha en jättehärlig söndag

Gillar