Härlig dag

Hej!

Vilken härligt givande dag jag har haft idag. Äntligen börjar livet återkomma till mig och ja jag har fasen kämpat för det också. Det är ju naturligtvis långt kvar , det fick jag ju höra häromdagen, men jag mår så himla mycket bättre med att kunna röra på mig och dessutom äter mycket bättre.

Kosten gör en enorm skillnad .

I morse mötte jag upp frugan för ett relativt tidigt morgonpass på gymmet. Vi tänkte att det inte skulle vara så mycket folk där då. Tjiiiii fick vi. Men det gick bra ändå såklart, men jag är ju en sån där som tycker det är jobbigt att vara bland folk ha ha.

Idag körde vi igenom triceps, biceps , axlar och lite mage. Avslutade med 5 minuters rodd. Låter löjligt lite jag vet men vi är båda otränade och jag får ju dessutom kämpa med mitt ben . 5 minuter snabb rodd är alldeles lagom nu. Nästa vecka steppar vi upp ett snäpp.

Hem och duscha innan jag satte mig i bilen igen , pratade med bästis på väg till kiropraktorn och bokade en dejt. Fick sen en härlig genomgång där det knäcker och sprakar överallt. Nu är jag åtmindstonde rak i mitt bäcken , mina ben är jämnlång och jag är mer rörlig i höft och bäcken . Men det är där en av mina stora problem sitter vilket sen ger spänning upp i bröstryggen. Vi har satt upp en plan , precis som jag har med min sjukgymnast , så nu ska jag köra på i 4 veckor och sen träffa dom båda igen för att se hur det artar sig.

Det känns riktigt riktigt bra.

Sen var det bara att brumma hemåt, få i mig lite lunch och sen gå upp till stallet för att träffa Limas ET. Han hittade direkt en hel del spänningar men jag tänkte tillägna det ett eget inlägg imorgon.

Fick skynda mig för att hämta lilleman och sen hem å fixa middag innan det var dags för lektion. Övningarna kommer även dom i ett separat inlägg. Avslutningsvis fick jag sätta mig upp på herr röd och känna på hur det är när 140 cm envis islandshäst sätter sig på tvären. Ha ha vet inte vem av oss som var tröttast efteråt :)

Men jag gillar den här killen , jättemycket , så jag ska faktiskt hjälpa S att rida honom lite och se om jag lyckad hitta vägen över tröskeln med honom. Men det tror jag nog. Jätteroligt var det i alla fall och vääääldigt annorlunda jämfört med min elektriska Donna 🙈

Jag tror jag kommer somna rätt ovaggad ikväll . Imorgon bitti vankas ett rygg och bröstpass och sen ska jag till sjukhuset med William för att göra en slutbesiktning hos specialistläkaren. Ni kanske kommer ihåg att vi hade en hel del bekymmer med honom när han föddes och en tid efteråt. Han hade lite trängningar i bakre hjärnhalvan som påverkade hans syn och rörelser. Vi har ju röntgat och även gjort ultraljud på hans hjärna och allt har sett bra ut så jag är inte ett dugg orolig att det ska vara nånting fel nu. Tycker det är skönt att dom är noggrann.

Så nattinatt fina ni 💞

Gillar