Gympapass i duschen

Ååååh vilket jäkla skitväder. Ena stunden sol och nästa stund spöregn. Tänk om det kunde bestämma sig. Jag fick vackert gå å ta på tjejerna varsitt regntäcke på eftermiddagen. Blöta och skitiga. Drog av det värsta med en skrapa och sen på med täcken.
Jag sov ganska länge idag , dock är ju sömnen aldrig sammanhängande utan jag vaknar ju minst en gång i timmen. Efter att ha fortsatt tvätta och vika tvätt, svära över alla strumpor som saknar en kompis och svettats å kräkts om vartannat ställde jag mig till slut i duschen med kallvatten.
Kom på den briljanta idén att liksom avlägsna lite kroppsbehåring så att säga. Jag hatar hår och kan inte för mitt liv begripa vad vi ska med skiten till. Alltså fine ögonbryn och hår på huvudet, men sen då? Hår under armarna kan jag kräkas av att se , likaså väldigt håriga karlar . Tur vi alla är olika men jag är i alla fall en hårhatare. Nu har ju jag mått som jag gjort och är ju lika rörlig som ett kylskåp så det här med att raka ben och sånt har liksom inte legat högt på priolistan. Idag tänkte jag då ta tag i det med tanke på stundande förlossning. Jag menar , man vill ju inte att dom ska få en schock ;)
45 minuter tog det. 45 jävla minuter för att försöka ordna till det hela. Magen var i vägen hur fan jag än betedde mig, jag fick likt en sjöko försöka flytta på fötterna för att undvika att spy på dom och jag flåsade som om jag sprungit ett maraton. Hur i helvete gör feta människor ? Den tanken for genom mitt huvud många gånger under dom där 45 minutrarna. 
Ja dra mig baklänges vilken pärs det var, ett helt gympapass. Men nu är fiffi och ben redo att visas upp för allmän beskådan på förlossningen, vilket jag hoppas blir jävligt snart för jag lär inte orka göra om det .
Svullna fötter och ben har jag klarat mig hyfsat ifrån den här graviditeten men nu , nu jöklar är dom som ballonger fötterna. Benen ser verkligen ut som två tjocka trädstammar och att försöka urskilja vart fotknölarna befinner sig är lönlöst. Spelar ingen roll att jag försöker hålla fötterna högt , svullnaden ger inte med sig. Tillåmed foppatofflorna börjar bli trång, då är det illa. 
Pyret är jäkligt efterlängtat just nu.
Tjejerna är nattade och stallet fixat, mer än så vart det inte idag. Jag ska krypa ner med mannen i mitt liv och försöka sova. Imorrn ska lilleman på rödöhajken , bilen ska besiktas och s ska rida lektion. 
Förresten , vi har en hästtransport till salu för billig peng.
Nybesiktad ua, fräscha sommar och vinterdäck, nya bromsbackar och nydragen el. Golvet bytt för 3 år sen och det finns inte ett märke på det, tjock gummimatta och plexiglasskiva baktill för ökat ljusinsläpp. Sulkyhållare .
Värmlandsvagn i gott skick.10.000:- 

Gillar

Kommentarer