Gud vilken natt

Torsdag och jag var taggad , kom i säng i bra tid och somnade skönt. Nöjd med mig själv som gått och lagt mig i bra tid hela veckan faktiskt men sen ....... jag blööööööööder var ett hjärtskärande skrik som väckte mig ur min sköna sömn.

Jag flög upp ur sängen och kunde snabbt konstatera att Wille blödde näsblod , en väldans massa näsblod. Så där höll det på av och till hela natten och när det äntligen avtog och var lugnt där framåt morgontimmarna så trodde jag att det var över. Det var det inte. När jag väckte honom för att det var dags att klä på sig så började det om igen .

Jag vet ju att när det börjar så här så brukar det fortsätta så hela dagen så det var bara att sjukanmäla honom idag och stanna hemma. Först nu så har det börjat gett med sig men man får vara på sin vakt och se till att det blir en lugn dag för honom. Själv är jag helt jäkla slut och känner mig totalt orkeslös med en jäkla huvudvärk.

Ska väl ta tag i mig själv och gå ut och mocka hagen , kanske longera Dixie och sen hoppas jag Wille klarar av att följa med på affären för nu ekar det lite tomt här hemma . Hovis kommer idag också så jag måste ställa lite för det också. Ja men roligare än så verkar det inte bli idag :)

Gillar