Godmorgon lördag

Morsning!

Efter att ha lyckats radera det långa inlägg jag skrev igår så orkade jag inte skriva om det 🙈 får se om jag gör ett nytt försök idag .

Gårdagens var i alla fall hur bra som helst , direkt efter jobbet for jag och tränade sen hem för att svida om till ridkläder . Började med Lima som fick gå den vanliga konditionsrundan med en lång backe . Det blir lite drygt en mil där hon fick galoppjobba större delen av rundan. Väldigt fin och mjuk .

Bytte sen häst till Trinda som fick gå ett kortare konditionspass på lite drygt 6 kilometer där det är en rejäl backe med. Hon fick skritta halva backen och galoppera resten. Hon har en jäkligt skum galopp måste jag säga och det skulle vara väldigt intressant att se om hon alltid haft det eller om det beror på grund av skadorna och att hon nyss börjat galoppera. Jag hoppas och tror i alla fall att hon ska hålla med den här typen av ridning för hon behöver verkligen gå ner i vikt och få upp kondisen.

När hästarna var ridna så Mockade jag noga och fyllde på med nytt spån . Det är en av dom skönaste känslorna som finns när det är fullt med ljust fluffigt spån och det doftar fräscht. Syns tydligt på mina hästar att dom älskar när det är nyspånat.

När boxarna var klara så var det bara att duscha och leta fram något att ta på sig för att sen brumma in till stan och hämta upp E. Vi hade bokat bord på Pinchos och jag som inte ätit sen 9 på morgonen var rejält hungrig. Problemet är ju bara att man blir proppmätt på en gång . Hade kunnat rulla därifrån och då åt jag inte ens i närheten av vad jag brukar 🙈😂

Supermysig kväll blev det där vi pratade och skrattade om vartannat till sent . När dom stängde stället så for vi hemåt.

Lördag idag och jag ska rida ett lösgörande dressyrpass i padocken på Lima medans Trinda bara ska få komma ut och skritta en stund. Vi tänkte även åka till Leos lekland med Wille och sen en sväng på Birsta. Mysigt att spendera tid med familjen även om vi saknar Oliver som är hos sin pappa.

Det ser ut att bli en fin dag idag 😀

Gillar

Kommentarer

J
,
https://youtu.be/tOUCHXSEZgk