Galet bra

Hej!
Hur mår ni? Bra hoppas jag. Själv mår jag sådär med magont , huvudvärk och halsvärk. Känns ju helt förjävligt om jag ska bli sjuk nu. Hoppas på att det går över till imorgon.

Det härliga snöandet övergick till spöregn och min julkänsla dog en aning. Ridlusten oxå för den delen. Jag som jublade här hemma och började smida planer inför lite fotograferingar meneee näpp vi får hålla tummarna för mer snö.

Jag har varit på utvecklingssamtal för min stora grabb idag och det drog ut på tiden men han är superduktig i skolan så det gläder mig.

Konstaterade att en jävla säkring har gått i bilen till mina halvlysen så jag fick köra med hellyse Och helt i mörker vid möte. Tur det inte var så långt hem men det var illa valt eftersom T åker utomlands imorgon bitti.

Vart ingen ridning idag , inte heller en prommis då det som sagt regnade och jag kände mig inte kry . Ville inte dra ut Wille i det vädret i mörkret heller så hon fick vila idag.

Här hemma passade vi på att mysa lite extra till Idolfinalen . Tre helt suveräna artister men det blev Martin som segrade till slut.

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att vars pigg imorgon. Då vankas bebisdejt i Härnösand nämligen.

Natti natt

Gillar