Fulla makaroner

Hallå där!

Idag är det sådär fullt upp på jobbet att jag knappt hinner med mig själv så därav min frånvaro här . Roligt samtidigt för dagen går ju väldigt mycket fortare när allt går i ett hela tiden men det känns i min rygg och ben att jag står konstant.

Tack o lov så har det slutat att regna nu så hästarna hinner torka upp lite , jag hade tänkt ut å galoppera båda två idag . Lima så hon får galoppera ur kroppen lite och Dixie för att utmana lite nu när hon testar mig som ryttare , det är ett ypperligt läge nu att ta fighten med henne när jag har energi till det. Vi har ju tränat väldigt mycket ledarskap från marken , något som hon nu är klockren på men det är från ryggen det ska funka också och det verkar ju uppenbarligen sitta lite längre in. Så jag får ta det i omgångar och varva lätt med lite mer krav , målet är en positiv och arbetsvillig häst i slutänden. Inte som nu när hon lägger i handbromsen och blir istadig som fasen när hon tycker att det blir jobbigt. Galoppfattningar kan ju helt klart vara en sån trigger men vi måste igenom även det och självklart måste man ha lite fingertoppskänsla , det går inte att bara pressa utan jag lyssnar naturligtvis in hästen med och försöker lägga mig på rätt sida gränsen , gör hon det enkelt och bra så nöjer jag mig med färre än tänkt och har en fin känsla i hästen men blir det patrull och frustration så får man hitta ett läge där man ändå får igenom det man tänkt men får kanske nöja sig med färre för att inte gå helt i baklås. Hänger ni med🙈

Kände att det här vart en rörig text . Men i mitt huvud är det glasklart och det är huvudsaken 😂 jag har lite annat att pyssla med innan jag är uppe på hästryggen och nu kallar arbetet igen så det är lika bra jag sätter fart.

Gillar