Full rulle deluxe

Halloj där!

Jag har inte glömt bort er här på morgonkvisten , det är bara så mycket på jobbet att jag inte hunnit sitta mer än någon minut . På fikat så åkte jag dessutom till vårdcentralen för att lämna in mina prover så nu är det bara att vänta och se . Jag tror dock inte att dom kommer hitta något fel som har med tarmarna att göra eftersom jag aldrig haft problem med magen eller liknande, dom har ju dessutom kollat med kamera tidigare. Men det är ju bra att dom är noga.

Fredag är det iaf och det är ju helt gudomligt, var så himla trött i morse att jag låg kvar så länge jag kunde i sängen . Efter jobbet har jag lovat lilleman att han ska få handla fredas och lördagsgodis för sen åker han upp till naggen med sin farfar och pappa . Skulle tro att den stora gossen vill ha lite han med.

Sen ska både Lima och dixie få hoppa lite gymnastiserande studs och lite bommar , jag hoppas dixie tar det betydligt lugnare idag än sist och jag tänker faktiskt longera henne innan för att se om det är ett vinnande koncept eller om det är samma lika.

Nähäpp jobbet kallar , vi hörs lite senare

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,
Är så sugen på att se lite bilder från ditt "nya" ställe där du ska bo 😊
nouw.com/westyarnhillside
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Det kommer så småningom 😊
nouw.com/fia_jungdalen
westyarnhillside
westyarnhillside,
Ja jag förstår det,är bara så nyfiken 😉
nouw.com/westyarnhillside