Full huggning och en köttbulle på släp

Hej godingar!

Vad roligt att ni kommenterar och gillar mina inlägg det uppskattar jag. Jätteroligt att ni faktiskt är ännu fler som skriver PM till mig med frågor och funderingar. Att börja blogga här på nouw blev ett lyft :)

Idag blev det en kort promenad på20 minuter bara. Jag hann inte mer för vi lekte en stund på morgonen och sen tog vi oss en lite tupplur och då vart tiden knapp.

Hämta oliver på skolan, hämtade ut willes hoppgunga , tankade och sen var det full fart mot ånge. Det var ganska mycket trafik så det tog lite längre tid mot för vad jag hade tänkt mig både dit och hem men det gick bra ändå.

Jag hann hem till halv fem och fick i både mig och Wille lite käk. Han fick äta på mig och själv åt jag kyckling och sås gjord på diverse lättprodukter och kryddor. Svingott.

Sen kom svärfar för att vara lite barnvakt till den här godingen som invigde sin hoppgunga idag.

Medans farfarn roade sitt barnbarn såstack jag ut till stallet. Red Lima och hade iris på släp. Världens sötaste shettis är hon och framförallt otroligt arbetsvillig . Men som vanligt tänkte jag ägna ridpasset ett eget inlägg som kommer upp imorgon.

Jag hade ett helt gäng med olika tankar som jag tänkte skriva ner men när jag började skrev så blev det bara helt tomt. Error i maskineriet. Error i maskineriet är det i willes älskade gunga. Den knorrade till och sen slutade motorn att driva. Jag är helt i upplösningstillstånd . Den där gungan är mitt enda hopp om lite frihet och ett sovande barn . T får titta på den på söndag när han kommer hem annars är det en ny som ska inhandlas illa kvickt .

Ja fy vilket avslut på En så bra dag annars. Jag tror jag avrundar här och säger god natt istället.

Gillar