Freeeedag

Godmorgon!

Hur härligt är det inte med fredag 😍 Den här veckan har gått megafort verkligen och det har känts som semester nästan även om det är mycket i huvudet så har det ändå varit en skön vecka där jag haft mycket kvalitetstid med min stora son.

Min stora son som dessutom fyller hela 11 år i dag ❤️ kan inte begripa hur han har blivit så stor, älskade fina barn

11 år sen , helt sjukt vad mycket som har hänt på dom här 11 åren .

Nu är han liksom en stor kille , En stor liten människa med personlighet och drömmar. Tacksam över att få vara hans mamma.

Ikväll ska vi fira lite tillsammans med bästis, restaurangen är given eftersom det är hans favoritrestaurang - Pinchos . Det kommer bli supermysigt.

Alla hästarna ska jobba på styrkan idag , galoppfattningar på rakbanan . Spännande med Dixie som har en tendens att bli lite lätt upprörd när det blir jobbigt. Traj ska till veterinären idag för en rutinkontroll. Vi ska ta lite blodprover och kolla igenom honom eftersom han börjar bli ganska gammal . Han har haft lite problem med att han kissar på sig senaste två veckorna och jag misstänker att det har med åldern att göra. I övrigt så är han pigg och glad och äter som han ska , vi får se vad det visar.

Nu ska jag beta av dom här sista timmarna innan helgen. Hörs sen

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
låter som en härlig vecka! hoppas du får en underbar helg❤️
nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ja det har det verkligen varit 😊 Tusen tack och detsamma till dig ❤️
nouw.com/fia_jungdalen
Julia Larsson
,
Har du slutat med ”Min åsikt” inläggen för gillade verkligen dom!😍
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
hej! Vad roligt att du gillar dom inläggen ❤️ Jag har inte slutat med dom men det har varit så himla mycket senaste tiden att jag inte riktigt orkat engagera mig så mycket tyvärr. Jag ska absolut försöka få ihop lite fler åsiktsinlägg. Tack för din input 🙏
nouw.com/fia_jungdalen