Fredasmys

Godmorgon gänget! Vilken härlig fredag jag hade igår. Började morgonen med att ta med hundarna ut på en hurtig promenad på 50 minuter, går samma sträcka men vred upp tempot lite . Joggade lite längre sträckor sista biten hem och det kändes bra om än lite tungt i kroppen, men jag är ju tung så det är inte så konstigt. Jag är faktiskt helt galet imponerad över att jag ens kan springa lite grann, före operation hade det aldrig varit möjligt. Då kunde jag knappt gå ens utan att benet vek sig eller krånglade. Väl hemma så körde jag övningar för mage, armar,rumpa och lår. Försökte mig på lite ryggövningar oxå men fick inte till någon riktigt bra kontakt och tyckte därmed inte att det tog eller att jag inte kunde genomföra övningen korrekt. Ska klura på ett bättre träningsschema med bra övningar istället för att köra några på måfå som jag gör nu.Hur som helst så gjorde jag benböj för första gången sen i augusti förra året tror jag. Det känns ju lite i knät, konstigt vore det annars, och det klickar en del men det håller ihop och det känns stabilt. Mitt stora problem är ju att jag är så satans slarvig med att stretcha mina muskler i benen , just för att det gör fruktansvärt ont att tänja det opererade benet men jag vet ju att det är ända sättet att bli bättre i det , men jag gruvar mig varje dag. Men igår var jag duktig å stretchade , säger bara agda 98 here i am . Dagen flöt på ganska bra och vi börjar på att få våra små rutiner som fungerar bättre å bättre här hemma med sovning, lek och amning. På eftermiddagen när jag gick ner till hästarna så bestämde jag mig för att flytta om hela hagen på egen hand i alla fall . Wille hänger ju alltid snällt i selen så jag tänkte det får bära eller brista. Det bar ;) Hela hagen är nu omflyttade så nu har dom dels mycket mera mat men även skydd från träden och jag tog hjälp av träd och isolatorer för att stärka upp tråden ordentligt, ville testa en natt till med dom ute ifall Iris skulle hålla sig inne när tråden är mer stabil och dom hade mera mat. DET FUNKADE :) Nu kommer ju Thomas hem så då kan han hjälpa mig med batteriet så jag får på strömmen och å är det ju ingen fara med rymningen så nu får dom fortsätta gå ute på nätterna . En dusch och lite amning senare så begav jag å Wille oss till min vän E för lite fredasmys. På veckorna äter jag inget godis, chips eller kakor alls nu men däremot på helger så får jag äta. Så igår lyxade jag till det med några godisar. Gott som tusan var det . Det smakar ju extra gott när man håller sig ifrån det övriga dagar. Jag hoppas att det hänt nåt med vikten nu på måndag, det brukar ju vara rätt motiverande att se att kilona försvinner . Jag vill ju börja rida snart ju :) Lima har dock dragit av sig en sko under natten så nu blir det inte ens promenader med henne till att hovis kommer å skor om henne. Det borde vara dags för det snart .
Även att Lima lät mig pyssla om henne när hon låg ner i morse, hon brukar oftast bara låta mig komma fram och klappa på henne en gång sen kliver hon upp , men nu låg hon kvar å lät mig klia både i pannan och klappa på halsen . Älskade lilla hjärtehästen min.
Nä hörrni , solen skiner och jag har tidsinställt lite inlägg idag oxå . Själv så ska jag mysa med Wille, längta till Thomas kommer hem i eftermiddag och sen ikväll är det faktiskt dags för årets brakfest . Frågan är ju bara vad fan jag ska ha på mig? Tält kanske?
den här klädseln känns inte så aktuell längre ha ha ha

Gillar

Kommentarer