Fredasfix

Halloj!

Efter röntgen i morse så tog jag tag i ett berg av papper och ännu flera mail. Gick ut strax efter lunchtid för att rida ett pass på Lima men alltså ....

Hon är ju brunstig deluxe just nu och jättetrött . Hon har ju ingen vilodag den här veckan inplanerad och det finns det såklart en tanke med men när jag såg henne helt utfläkt sovandes så lät jag henne ligga kvar och bara få vara istället.

Har flängt runt i stort sett hela eftermiddagen och efter att Wille var nattad så var det skönt att slå på lite musik, plocka in Lima och pyssla om henne. Tvättade bakben och svans , la på kyllera med tidningspapper , tjocka paddar och benlindor för att få en våtvärmande effekt. Friserade manen och pussade halvt ihjäl henne.

Iris tog jag och drog bort lite päls på och nu börjar hon se ut som en ponny igen och inte bara ett fluff.

Imorgon är det dags för pay and jump , den första sen benbrottet . Samma ställe dessutom så jag har lite pirr i magen . Jag kommer vara väldigt tydlig med att folk får hålla avstånd och sen får folk bli hur sur dom vill , jag tänker inte riskera vare sig mig eller min häst nånsin igen. Förstår inte folk det så känner jag att det inte är mitt problem. Det ska i alla fall bli jätteroligt att vara med igen , ett steg närmre en riktig comeback 😀👍 älskade bästis följer med mig imorgon som hästskötare men främst stöd . Det kommer jag behöva .

Vi hörs imorgon mina vänner 💞

Gillar