Fredag :)

Godmorgon alla glada! Äntligen fredag tror jag alla känner, eller hur? Oavsett om man är ledig eller inte så är det nåt speciellt med fredagar. Har ni några roliga fredasplaner? Någon som ska tävla i helgen?
Vi ska inte göra något speciellt, umgås här hemma bara. Laga middag tillsammans och baka lite hade jag tänkt. Blir en myskväll. Finns inte så mycket för mig att göra med tanke på hur ont jag har .
I natt tog värken det hela till en ny nivå och jag var på vippen att åka in till sjukhuset. Det är verkligen helt sjukt vad ont man kan ha , på riktigt helt jäkla sjukt vad ont man kan ha. Men jag antar att det är för att kroppen nu läker.
Hästarna är ute sen nästan en timme tillbaka, var betydligt bättre i Limas Box i morse så jag var nöjd. Helt fantastiskt skönt att det inte regnar eller snöar, det gör inget att det är kallt och grått så länge det inte är nederbörd. Hästarna är torra och rena från morgon till kväll och jag är glad ju fler timmar dom kan vara ute.
Om knät pallar så får oliver rida iris en sväng i eftermiddag å Lima får följa med på promenad. Söta Goa iris , bara jag får hjälp av Thomas med däcken till sulkyn så ska hon få börja gå med vagn snart. Bara mitt arsle och lår läker ihop snart så man kan sitta som folk oxå. Det är bland det jobbigaste nu , att jag inte kan sitta längre än några minuter åt gången. Dom har ju tagit senor från baksidan av låret så ni kan ju gissa hur skönt det är ;)
Nä hörrni , härligt med fredag hoppas eran dag blir underbar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229