Fredag

Godmorgon fredag :)
Hur härligt är det inte med fredag då och stundande helg. Ja när man jobbar och sliter så känner man så iaf, när man inte jobbar så tappar man lite av den där speciella fredaskänslan, man uppskattar den så mycket mer när man slitit en hel vecka och vet att det är sista dagen. Men nåja, det kan vara skönt ändå med fredag trots att jag är ledig alla andra dar just nu oxå.
Idag drar summer horse show igång :) hur härligt är inte det? Jag hoppas på finväder bara för just nu ser det inte allt för lovande ut. Blev ju tillfrågad om hästskötare inför helgens 1.40 klasser men då jag är megagravid så kändes det ju inte så aktuellt . Skulle vilja se mig själv stå å brodda en häst nu när jag håller på att dö bara av att lyfta Limas hovar ;) skickade dom uppgifterna till duktiga J istället som jag litar på kommer göra ett utomordentligt jobb. Alltid bra att få in en fot hos duktiga ryttare och tränare.
Hade ju tänkt att pyret skulle ha kommit vid det här laget men icke , den tjurar på med att ge mig piniga Förvärkar , hårda sammandragningar och sömnstörda nätter . Så nu känner jag att den får stanna inne tills på söndag kväll så jag kan kolla färdigt på alla duktiga ekipage som tävlar i helgen. 
Min finaste lilla skatt åker till sin pappa idag för att avnjuta två veckors sommarlov där. Huuuuuuu känner jag bara....14 dagar utan oliver kommer bli fruktansvärt tomt. Känner redan saknaden gnaga i mig och tomheten som blir efter honom. Men jag vet att han kommer få det jättebra och hans pappa är lite roligare än mig just nu så det är det viktigaste. 
I skrivande stund så vaknar den lilla prinsen så jag ska kliva upp å fixa frukost åt oss.
Flickorna ser väldigt nöjda ut där nere där dom går med gräs upp till öronen så jag känner mig himla nöjd med den nya hagen.

Min fina flicka fattas mig <3

Gillar

Kommentarer