Fortsättning följer

Godmorgon!!

Gårdagen blev sen i vanlig ordning, att jobba från 7-20 är bra för min ekonomi men det är inte bra när man har hästar , hund och barn. Jag var rätt trött mot slutet men det gick faktiskt över förväntan och medicinen verkar funka någorlunda då jag knappt märkte av händerna under dagen .

Hämtade upp Wille inne i stan och var inte hemma före 21 , kvällsfika och stoppa barnet i sängen , stoppa något i magen på mig själv och laga mat till matlådor . Därefter ut till hästarna, mocka och fixa allt sånt innan dom fick komma in . Hade ändå en fundering på att rida Lima barbacka men konstaterade att klockan redan var strax före 23 .

Bara att göra sig klar för sängen med andra ord. Vaknade efter en timme och insåg att det skulle bli en jobbig natt igen . 21/2 timmes sömn är inte mycket att skryta med men det är bara att tvinga sig upp när klockan ringer , klä på sig och dra med sig hunden ut .

Ut med hästarna och fylla varmvatten och sen rasta Elton innan man far till jobbet. Efter halva vägen varnar bilen än en gång för lågt lufttryck, bara att åka in och pumpa på närmsta mack , lämna Wille på dagis och sen hamnade jag mitt i en trafikolycka, gånger två dessutom.

Kom såklart sent till jobbet , började på min nya tjänst idag så det kommer vara mycket för skallen 😅

Eftersom jag uppenbart har pyspunka så måste jag åtgärda det och jag är ingen som mixtrar så mycket själv utan jag åker till proffsen på Däck och fälg såklart. Toksnabb service så jag sitter just nu och väntar Medans han fixar mitt däck samt tvättar dom andra för att få bort vibrationerna 👍

Min dag är fullsmetad så det är bara att försöka få i sig bra mat , mycket vätska och försöka hålla humöret uppe 💪☺️ det fixar jag lätt

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Ja detta fixar du! Hoppas du får en fantastisk dag

nouw.com/evelinajosefines
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Tack raring 🙏 detsamma till dig
nouw.com/fia_jungdalen