Första natten

Godmorgon !

Vilken lyx att få spendera första natten själv , helt tyst och stilla . Jag har dock vaknat flera gånger i natt men somnat om rätt snabbt. Så är det väl alltid när man sover borta , för mig iaf .

Lima har inte legat ner alls i natt så hon har nog haft det lite värre än mig med sömnen . Hon brukar annars alltid ligga ner och sova . Hon var väldigt lugn och hennes boxgranne låg ner och sov så det ger sig väl . Hon fick komma ut vid 7 för att äta sin frukost i hagen ute i solen. Det kommer bli ruskigt varmt idag 🥵

Skönt att se henne från köksfönstret.

Även jag har fått i mig en bra frukost och nu tänkte jag bara ta det lite lugnt en stund innan dagen dras igång. Första gruppen rider 9 så jag tänkte stå på banan då. Man lär sig alltid något av att titta på andra och det är så roligt att se vilka framsteg alla gjort på ett år.

Jag rider inte förrän 15 och då lär det vara som varmast 🥵 mycket vatten gäller det att få i sig idag och kyla hästen efter hårt pass.

Jag hoppas att ni får en härlig torsdag , jag kommer ha det helt klart :) ska försöka be någon filma också , alltid roligt att ha kvar om inte annat.

Gillar