För det är lördag

Godmorgon !

Lördagar är alltid veckans bästa dag för mig , ledig och man vet att man är ledig dagen efter också 👌 idag har jag dessutom inte mycket planerat förutom att motionera alla hästarna . Lima ska gå dressyr med fokus på att rida igenom lb2an , Dixie ska få longeras , trinda får komma ut på en lättare runda med barnen och så tar jag vilda med på promenad.

Jag var aldrig iväg för att köpa spån igår så det gör jag idag istället . Egentligen är det bra med spån men jag har skrapat väldigt mycket på det undre lagret så jag vill gärna fylla på lite extra nu så det blir fluffigt ovanpå det som har ”satt” sig. Stigläder kom jag ju på att jag hade ett par hemma , såna där t stigläder. Ska beställa ett par nya som är nylonförstärkta , dom jag hade från hööks var deras billigaste variant och det var nu andra gången ett par såna small av för mig trots att dom var nästan nya . Aldrig haft det problemet med några andra.

Funderar nästan på om jag skulle åkt till ridhuset med Lima idag , då kan jag köpa lite fler spånbalar eftersom jag kan ha dom i transporten . Måste bara kolla när det är ledigt .

För övrigt blir det lugnt idag och det ska bli väldigt skönt , jag behöver lite återhämtning känner jag. Har ni något roligt för er?

Lillbiffen min

Gillar