Födelsedagsfirande

Godmorgon! 
Igår kväll när jag skulle till å blogga så somnade jag istället. Helt sopslut i både knopp och kropp. Det blev en bra dag för oliver iaf, han var jättenöjd. Han cyklade iväg till sin bästis på förmiddagen och blev bjuden på både lunch och födelsedagsglass Innan det var dags att åka å handla lite. Han fick välja fikabröd själv och så bakade jag en jordgubbstårta. 
Det blev premiärhandling för William men han märkte dock inte av det då han sov hela tiden och fortsatte sov när vi kom hem. Under tiden hann jag baka tårtan, förbereda sallad och potatisklyftor till middagen . 
Fick sen besök av min ena storebror och hans tjej som kom för att fira oliver. Fick fina kläder till Wille och oli fick lego som det genast började bygga med. Trevlig grillmiddag med tårta till efterrätt. Bröderna avlöste varann för när den ena åkte så kom nästa på besök. Lite surr och bebissytande blev det innan Wille var hungrig å jag satte mig i min fåtölj.
Thompa har påbörjat ett nytt projekt här på gården så han och oliver försvann ut där sent på kvällen å lekte med minigrävaren. Det återstår väl att se hur det blir när det är färdigt men det är alltså våran gårdsplan som ska fixas till. Just nu ser det förjävligt ut men det blir bra när gruset kommer på hoppas jag. 
Lima och Iris dom fortsätter nöjt att gå på bete, såret på Lima har läkt och efterlämnat en liten hård knöl på benet. Den här veckan tänkte jag börja promenera igång med både Lima och iris , problemet är bara att hagen nu är så långt ner att det är bökigt att få med sig vagnen till dom. Men jag får lösa det på nåt vis. 
Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag. Jag hoppas på att få lite kvalitetstid med min fina bästis idag. Längesen vi sågs :( 
Hoppas ni andra får en fin tisdag så hörs vi sen.
Äntligen börjar vätskan försvinna ut ben och fötter.

Gillar

Kommentarer