Finally

Vilket toppenväder det blev idag hörrni, sol och äntligen kunde man sitta ute å lapa lite viktiga vitaminer.
Jag hade mina tre små fyrbenta på bron med mig och mina två lite större fyrbeningar stod bara några meter bort.
Tog med mig lite godsaker och kröp in i hagen. Nåja kröp var väl att ta i, jag tråcklade mig mycket elegant emellan trådarna in till hagen. Myste med flickorna och plockade av Lima både täcke och grimma. Oftast går hon utan grimma men ibland så glömmer jag den på . Iris går däremot alltid med grimma. Straffet när man är en rymmare.
 Lima fäller fortfarande en hel del men börjar på att få sin fina sommarpäls mer och mer. Pissfläckarna däremot dom har hon årets alla årstider.
Satte mig sen återigen på bron å njöt av solen .
Det är verkligen så himla underbart att ha hästarna utanför dörren, jag kommer ju aldrig vilja ha det på något annat vis. Jag önskar ju mig en egen gård, ett eget stall men att ha dom hos grannen är så nära jag kan komma den drömmen just nu. Men om ett år eller två så hoppas jag drömmen blir sann. 
När älsklingen sen kom hem så gjorde vi ett litet ryck med transporten. Jag hade ju tänkt städa ur och tvätta av den för längesen men vi har ju inte haft nån slang eller utkastare hemma så det har liksom bara fått vara, å jag mår ju som jag gör dessutom. Men idag fick jag hjälp så då gick det smidigt. Thomas tvättade av den utvändigt med högtryckstvätten och därefter sopade jag ur den och spolade den ren invändigt.
Plockade ur gummimattan och mellanväggen och blåste ren den in i minsta skarv . Nu ska den få åka till verkstan för lite kärlek och service och sen ska den besiktas. Det lutar åt en ny sponsorvagn för min del och ingen är gladare än jag. Nog för att min vagn dugit bra och den är fräsch för sin ålder men en nyare är aldrig fel. 
Plexiglas kommer det nog att bli på nästa vagn oxå . Jag har varit riktigt nöjd med det på den här och hästarna som åkt verkar ha uppskattat öppenheten som blir.
Vart lite middag och sen en roadtrip å kika på nå fastigheter innan soffan fick bli min vän igen. Har en störd värk i ryggen och revbenen och en sjujävulens massa förvärkar. Dom har hållt på en hel del och med ett tungt tryck nedåt . Den där känslan sv basebollträ uppslaget mellan benen verkar ha återkommit rejält.
Hästarna är nattade och ompysslade så jag säger god natt nu.

Gillar

Kommentarer