Ett steg framåt

Halloj!

Jag lovar att bloggen kommer bli bättre snart igen , just nu är det massor på jobbet då jag håller på att lära upp mig på en ny station igen . Det innebär att jag sliter rätt hårt och hjärnan jobbar ju som bara den med att trycka in massor med information på kort tid.

Dessutom är ju min situation här hemma inte direkt optimal men det blir bättre sen det vet jag .

Jag hann rida både Lima och Dixie innan det vart alltför sent. Lima låg och sov när jag kom och såg inte så sugen ut på att kliva upp. Dock så var hon väldigt taggad när vi väl kom ut. Det blev en barbackatur på 45 minuter i alla gångarter .

Direkt efter Lima så tog jag Dixie . Hon fick gå Galoppintervaller på rundbanan och det gjorde hon väldigt bra. Så himla nöjd med henne och det är en sån gigantisk enorm skillnad jämfört med för några månader sen . Alltså då skenade hon ju typ när man fattade galopp och sen bar det av . Hon var dessutom tung i handen och så jävla jobbig att rida. Nu däremot går galoppen att reglera med ganska små hjälper, kroppen och huvudet balanserar hon själv och hon tänker så himla mycket mera framåt .

Dessutom har hon fattat att det är jag som är högsta ledaren över hela flocken och hon visar mig numer respekt efter våran dust där i backen .

Dessutom har jag plockat bort gramanen och lyckas nu hantera henne utan även om hon ibland flippar , nu har det inte varit några större grejer förutom då när vi hade våran fight i backen då. Nä men det går helt klart framåt med henne.

Jag skulle skicka en av sadlarna idag också efter jobbet men så hade inlämningsstället hunnit stänga så jag får fixa det efter jobbet imorgon när jag slutar tidigt . Måste svänga förbi och köpa lite foder imorrn också för dixies conditioning mix börjar sina och vilda har en halv säck kvar så det är liks bra att fylla upp.

T skulle ta med sig Wille och åka till fjälls i helgen för att köra lite skoter så jag har gott om tid att pyssla på med hästarna här hemma . Nä nu kallar sängen , hörs imorgon ❤️

Gillar

Kommentarer

mandastillnert
mandastillnert,
De blir nog bra i slutändan ska du se ❤️
nouw.com/mandastillnert
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag tror det jag med ❤️
nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
jag har också en liten bloggdipp just nu..
nouw.com/brieditiseventing
brieditiseventing
brieditiseventing,
Hoppas att allt känns lättare snart för dig. Du är en kämpe ❤️
nouw.com/brieditiseventing