Error

Godmorgon!!

Lyckades inte komma in här igår kväll så därför uteblev mitt kvällsinlägg. Hoppas det var något tillfälligt bara för jag orkar inte mer strul med den här portalen.

Det var ju Nice väder igår och direkt efter jobbet for jag till min Isabelle som fixade fina fransar på mig i vanlig ordning och så en massa surr på det. Rullade sen till Birsta och handlade lite nödvändigt ont på Ica innan jag for till granngården. Döm av min förvåning när det inte fanns en enda jäkla parkeringsplats. Det var fullsmockat med bilar och inne i butiken var det minst lika mycket folk - alla i en närmare pensionsålder om inte mer . Är det inte dom som ska hålla sig lite undan onödiga folksamlingar? Nej nej glad i hågen strosade dom omkring där inne i butiken och inte en enda följde dom streckade linjerna för att hålla avstånd . Det petades på blommor , en herre snöt sig ljudligt i sin tygnäsduk som han sen petade ner i sin byxficka och så vitt jag vet så spritade inte han nå händer innan han knappade sin kod för kortet .

Jag är faktiskt inte rädd för egen del att få covid19, och jag försöker att inte bli stressad av allt som vi matas om det men jag är inte dum i huvudet utan jag försöker följa dom riktlinjer vi ändå har och framförallt så försöker jag underlätta för mina medmänniskor med att hålla avstånd , hosta i armvecket osv osv osv .

Nåja , det blir nog bra så småningom det här men frågan är ju om världen någonsin blir sig lik igen :/

Jag plockade på mig en säck mineraler , en säck lusern , en spånbal och en säck proteinplus för det var det som var slut för nu. Rullade hemåt och plockade av hästarna täcken . Tack o lov ingen som var för varm under . Bytte kläder och pillade i mig lite ätbart innan jag gick ut igen . Mockade och krattade lite hö och tog sen in tjejerna.

Dixie fick en rejäl omgång massage. Först med maskinen , därefter med massageborsten och djävulsklogel. Hon var rejält spänd i hela sin bogmuskulatur och bukmuskeln så även om hon bitvis tyckte att det var oskönt så kände hon nog hur välbehövligt det var.


Vänster rumpmuskel reagerade hon också på så den fick sig en rejäl omgång. Jag måste bli bättre med att massera och stretcha helt klart , har slarvat alldeles för mycket med det på sista tiden . Så fort jag får råd så ska jag ta ut min et också så han får gå igenom dom båda igen .

Lima fick en skrubb med klorhexidin och en tvätt , inget hon njöt av men jag tycker att det ser bättre ut nu . Den lilla har också fått en liten reaktion på halsen där hon inte har någon vinterpäls kvar så jag misstänker att det är myggen som nu kommit explosionsartat . Jag fick också stora blaffor där jag blivit biten .

Hästarna fick stå inne och vila ett tag och äta medans jag sorterade grejer ifrån släpvagnen, eller sorterade gjorde jag inte jag kollade igenom och bar in det. Sortera tänkte jag göra i helgen istället och bära upp soffan och lite sånt . Vi tog en prommis på kvällen och sen var det natt liksom .

Väcktes vid 03 av en sjukt jobbig fluga som bara aldrig ville dö och eftersom jag tagit ut linserna så var jag typ blind dessutom. Öppnade till slut fönstret och tröck en kudde över huvudet men lyckades inte sova ändå. Tur det är kort dag på jobbet idag och fint väder ute så man håller sig lite vaken .

Ut på tur med hästarna och mys i solen för nu gör jag helg 🌞🤩

Gillar