En hel natt

Godmorgon Torsdag!!

Trots Willes feber så har han sovit väldigt bra i natt , som en stock skulle jag nog vilja säga och han sover faktiskt fortfarande. Det behövdes efter dom här dagarnas pärs . Man hör ju att det fortfarande är lite trångt men från konstant rossel och hosta till bara lite då och då är väldigt positivt.

Jag har sovit helt okej , konstigt att jag ändå köpte en 160 säng och lik förbannat ligger jag på yttersta kanten halvvägs ner på golvet varje gång jag vaknar . Tyngdtäcket gör att jag ligger mer still men det verkar ändå inte hjälpa mot att jag är på väg ur sängen ändå 😅

Jakten är igång här och jag vaknade av tre smällar , traumatiskt som fan och Elton höll på att hoppa ur sitt egna skinn. Vi är lika skottkänsliga båda två . Hästarna däremot dom tar det med ro , Lima tuggade trött på sitt hö och Vilda hon låg utsträckt och snarkade och pruppade om vartannat 😁 Dom fick komma ut efter lite täckesbyten och lite meck med vildas sår.

Hon var lite öm i baksidan där hon slog i backen igår , en lårkaka skulle jag tro . Hon fick inviga ett av dom tunna regntäckena jag fyndade häromdagen , det är ett 50 grams och helt perfekt såna här dagar . 4 täcken för 300:- är inte mycket att vara ledsen för direkt , jag är mycket nöjd med mina fynd som ni nog förstår.

Busade lite med Elton som har energi till tusen , jag själv är trött och frusen . Knotten är fruktansvärda och jag vill bara ligga under täcket en stund till . Nu börjar den här jobbiga frysperioden för mig , jag fryser konstant och lederna gör ont , värmefilten kommer få jobba hårt nu ett par månader framöver.

Gillar

Kommentarer