Elitloppet

Oj vad jag var trött förut när jag skrev och sjukt smärtpåverkad. Tänk att det kan göra så fruktansvärt ont av en liten tand. Men det är väl för att det sitter i en tandnerv och att nervbanorna ligger så nära hjärnan att smärtan blir så skarp. Ont nåt så fruktansvärt gjorde det iaf och gör fortfarande även fast jag försöker dämpa det med alvedon.
Regnet det öser ner om vartannat och är inte ett dugg lockande. Lima vill inte ens ära Hö utan hon står under träddungen å häckar. Iris däremot är nog rätt nöjd att få all mat för sig själv.
Hundarna vill inte gå ut så vi chillar lite till Elitloppet istället. Just nu är det försnack och presentation av alla hästarna. Är ni intresserad av trav? Kollar ni på Elitloppet ?Visste ni att jag av och till under många år jobbat som travhästskötare? Våran familj köpte dessutom en travhäst när jag var en sisådär 7-8 år som hette Hofgrens Surprise. Han vart dock aldrig någon stjärna men det var roligt att få flänga runt på travtävlingar . Jag har dessutom gjort praktik under en tid på ett av Sveriges största travstuterier, Alebäck Stuteri. Där stjärnor som Gumball , huxtable hornline, Copiad , speedy somalli Bla stod uppstallade när jag var där. Copiad som var min stora stora favorit och det var väldigt stort för mig att få borsta honom, gå ut och gå med honom och vara med vid tömningar. 
Så nog ligger travsporten mig ganska varmt om hjärtat även fast jag föredrar att sitta uppepå hästen.
Jag håller tummarna för Nahar idag :) om 20 minuter är det dags.

Chill i soffan var det ja 

Gillar

Kommentarer