Effektiv morgon

Godmorgon!

Jag har för ovanlighetens skull knappt sett min telefon förrän nu. Wille vaknade tidigt som vanligt efter en natt med väldigt få sömntimmar , även det som vanligt. Nu när han har ögoninflammation och är förkyld så blir det ju inte bättre direkt.

Jag har försökt fått lite gjort här medans vi ändå var vakna. Plockat undan leksaker och dammsugit hela huset , ja inte uppe då eftersom jag har lite svårt att gå i den trappen . När jag stod i köket skulle jag vända mig om och ta kryckorna och gå tillbaka , då inser jag att jag har gått utan kryckor 😂🙈🙀 Det här berättar vi inte för min läkare va? Alltså seriöst, jag var så inne i mitt dammsugande att jag liksom stapplat mig fram utan en tanke på att jag inte får gå utan kryckor även om jag uppenbarligen kan. Jag tar det som ett gott tecken .

Jag har även lyckats förflytta två Ikeakassar med rentvätt in till sovrummet för att vika och lägga in i hyllorna. Nu när jag kan fuska lite och gå utan kryckor blev den proceduren betydligt enklare. Torktumlare och tvättmaskin går för fullt och jag har även rensat lite kökslådor på gammalt skit, typ kryddor som gick ut för tre år sen och lite sånt smått och gott.

Jag är inne i en rensarperiod just nu känner jag, det riktigt kliar i fingrarna över att få rensa och slänga och sälja saker. Ge mig en släpvagn och jag lovar att jag fyller den med skit som vi inte behöver . Man kanske skulle kolla upp när nästa loppis är typ i december, då borde jag kunna gå och bära själv. Förut när jag var typ i 20 årsåldern så ville jag ha dukar , mattor och fina prydnadssaker framme . Nu , nu vill jag ha så cleent och kalt som möjligt , lättstädat med andra ord.

Hur är ni?

Jag längtar så vansinnigt mycket till att vi byggt ut vårat hus. Alltså förstå känslan att få inreda tre nya sovrum, ett nytt badrum, ett nytt vardagsrum och ett nytt matrum , dessutom en ny stor hall. Vårat hus kommer bli så himla himla fint och det ska bli så skönt att bara kunna sitta ner runt ett bord och äta middag tillsammans. Vi har ju bara en köks-ö i dagsläget och sen nere i vardagsrummet ett soffbord men det är inte samma sak. Eller att ha Wille i ett eget rum där han kan ha alla sina leksaker istället för i vardagsrummet som vi har det nu.

Eller bara en sån simpel grej som att slippa ha kontoret i sovrummet. Att få en hall är nog set jag längtar mest efter. Idag kliver man direkt in i köket och det finns som ingen förvaring riktigt. Det lilla gästrummet som fanns intill köket tog ju vi och gjorde om till en Wall in classet , mest känt som skämsrummet.

Ja nä fy sjutton vad det ska bli skönt även fast det är en lång bit kvar. Vi har ju inte ens börjat med grunden än. Troligtvis så kör vi igång allting till våren och det beräknas vara klart sen på 3 månader allting.

Just nu sover Wille och svärfar är här och bygger dörrar till boxarna, jag ska ta å bege mig till sjukhuset för lite sjukgymnastik . Sen tänkte jag försöka ta hand om mina flickor lite. Lima är så rastlös och uttråkad så det kryper i hela henne och iris tycker att hon är lite läskig just nu.

Vi hörs lite senare

Det ser förjävla fult ut men det har börjat läka fint

Gillar