Eeeh Nope

Tjena!

Tur det är lördag , då är det inte så många som saknar dagsinläggen här inne . Jag har inte hunnit med mig helt enkelt eftersom jag åkte och handlade hästmat på min lunch och skjutsade lite folk.

Jag har verkligen haft en grymt bra dag på jobbet och jag älskar att jobba med min J . Jag lever i förnekelse att det här är min sista helg och dom sista arbetspassen jag gör på norra berget. Det skär i hjärtat på mig att lämna alla djuren och dom människorna man kommit närmst. Jag hoppas fortfarande på ett mirakel om att jag ska få stanna kvar men det verkar inte riktigt hända tyvärr .

Så just nu tar vi verkligen vara på dom sista arbetspassen. Idag precis som igår var min kollegas vänner och pojkvän här och dom sprider så himla mycket kärlek omkring sig. Bland dom finaste människorna jag träffat där jag bara kommit på mig själv flera gånger med att tänka på hur lyckligt lottad jag är som får möta såna människor.

Så mycket nyfikenhet på livet och bara så mycket glädje och kärlek så trots väldigt mycket att göra och tunga saker så har man liksom gått runt som i ett glädjerus bara.

Förstå hur mysigt det var när dom plockade fram sina instrument och började spela. Jag var helt förtrollad ett tag och när vi hade klapphage för fåren så spelade dom Idas sommarvisa och mitt hjärta smälte. Helt gudomligt .

Sen skiftade humöret på mig rätt kraftigt när jag inte lyckades hämta ut ett paket , hungern var ett faktum då magen knorrade och huvudet värkte . Jag måste bli bättre på att dricka shakerna med jämna mellanrum. Nu tar jag en 9, nästa 12 och sen dröjer det oftast till 19 på kvällen innan jag äter och då är 200 kalorier totalt ingenting när man dessutom rört på sig mycket. Så här blir det bakläxa på mig.

Knät är fortfarande svullet och precis när jag skulle rida så började det regna. Jag tänkte strunta i ridningen eftersom jag var så låg i humöret men viftade bort det och red ändå. Med facit i hand skulle jag skitig i att rida för det blev bara katastrof av allt och jag kände mig så himla frustrerad på min häst. Men mest på mig själv som tappade allt vad min ridning går ut på.

Jag VET att hon läser av mig direkt och hon låser sig när hon känner av dålig energi. Det slår aldrig fel. Så näää dagens ridtur glömmer vi och tar nya tag imorgon istället.

Nu har jag fått lite mat i magen , duschat och kollat på en film så nu blir det sängen och vara på bättre humör imorgon.

Hej älskling, här står du och bara är snygg

Gillar