Dubbel blä

Godmorgon !

Lyckades inte alls sova mig frisk under natten utan jag vaknade upp med tungt ont huvud och ont i halsen . Eftersom det är begravning imorgon så tänker jag inte utmana ödet mer utan jag håller mig hemma idag och försöker kurera mig så gott jag kan . Med andra ord så får Dixie en minisemester nu då det blivit vila i 6 dagar och Lima får två dagars vila. Absolut inte alls enligt plan men jag är inte mer än människa och mina hästar kommer inte att ta skada av det . Men det är trist att inte kunna hålla sin plan såklart.

Just nu vräker snön ner , positivt för då kanske jag kan nyttja vägarna till konditionsträning igen men i övrigt ser jag det mest negativt nu när det äntligen hade börjat Tina bort.

Med tanke på kylan och snön igen så insåg jag att jag inte kommer klara mig utan en vettig vinterjacka och nu när min gick sönder så beställde jag helt enkelt en ny. Jag behöver en lång kappa som går ner över benen för att hålla värmen bättre och trots att jag gillat min ELT kappa så har jag varit lite missnöjd med dragkedjan som krånglat och sömmarna som spruckit trots att jackan varit rymlig. Så jag ramlade över en uhipkappa på 70 procent rea dock endast en kvar och i en storlek mindre än vad jag brukar ha så jag chansade på den och hoppas verkligen att den passar. Har ju tyckt att dom varit lite små i storlekarna förut när jag provat så det återstår att se.

Blir inte många knop gjorda idag med andra ord utan min plan är att bli frisk för imorgon är det begravning, lördag ska vilda hämtas och söndag är det provridning av Trinda och sen blev det Johannaträning på kvällen med Lima .

Hoppas att ni håller er friska och krya ❤️

Längtar efter våren nu 😍

Gillar