Det var det

God förmiddag!!

Gårdagen uteblev liksom , jag jobbade och sen försökte jag vara en bra mamma också när jag väl kom hem så då ligger inte telefon på priolistan direkt eller dator om jag hade haft en fungerande sådan .

Fredagen blev bra ändå trots hysteriskt stressigt och struligt på jobbet , for direkt in till stan för att lämna bilen till Peter på Sundsvalls bilvård . Vill man ha bilen ren in och utvändigt så är det dit man ska vända sig 👌 Jag ville mest få bort skiten ur fälgarna och få bort saltet från bilen .

Åkte sen vidare till Yamaha för att hämta en grej till Js skoter innan jag styrde tillbaka till Birsta . Handlade en sväng på Ica , lite godis på candy world och slutligen två spånsäckar på granngården. Tillbaka in till stan igen fast den här gången till tågstation för att hämta Oliver .


Vi hade sen en mysig kväll med god mat och kortspel , mys ute i stallet och sen blev klockan alldeles för mycket . Min klocka ringde ju 5.00 även igår morse precis som den gjort nu 13 dagar på raken . Hade jag bara kunnat sova på nätterna så hade det inte varit nå problem men nu vaknar jag en gång i timmen med två händer som sticks, värker och pirrar nåt så djävulskt. Medecinen hjälper med andra ord inte ett skit.

Så det var en trött Fia som tog sig an hästarna, ut med dom och fylla på mat och vatten innan jag byltade på mig själv, hämtade R och sen körde dit vi skulle jobba. Nytt tak och nya utmaningar 😅

Vi var trötta och möra efter dom timmarna så det var extremt skönt att få komma hem och byta kläder , ligga i massagestolen och bara vara.

Lagade en väldigt god fläskfilepasta till middag sen och resten av kvällen spenderades i soffan . Det fanns inte mycket till ork över för annat. Tur att alla där hemma var lika trötta dom 😅

Bestämde mig för att rulla ut en bal i hagen och låta hästarna sova ute så att jag skulle slippa kliva upp tidigt . Jag anade att natten skulle bli jobbig igen och det blev den . Sov som längst 45 minuter i sträck utöver det så vaknade jag hela tiden och hade problem med händerna. Jag tog maxdos på alla medeciner men inget hjälpte, det har fortfarande inte släppt så jag håller på att bli galen snart.

Det blir en chill dag iaf som jag tar som den kommer :)

Gillar

Kommentarer