Dejtkväll och mobilfritt

Godmorgon!

Anledningen till min tystnad här igår berodde för en gångs skull inte på att appen krånglade utan det berodde på lite för dålig förberedelse och en mobilfri dejtkväll med min sambo.

Vi har bestämt att ha så en dag i veckan och istället verkligen umgås bara vi och barnen utan mobiler som ringer eller låter och tomskrollande. Tror det är väldigt nyttigt att göra så för både jag och T använder våra mobiler vääääldigt mycket . Kan nästan aldrig ha en normal konversation för det är alltid nån som ringer mitt i.

Hur som helst så åkte Wille till sin farfar igår , jag kockade ihop en supergod middag bestående av älgbiff, kantarellsås och potatisterriner plus sallad. Det var galet gott verkligen . Tanken var ju räkor och lite ostar senare men vi blev lite för mätta för det 🙈

Efter maten slog vi på nyaste Beck och kröp under en filt i soffan nära nära varandra och det var så himla mysigt att bara ligga där , vi två, och se en hel film utan några barn som härjar eller vaknar mitt i. Det blev en rätt tidig kväll men det var så himla skönt att bara rå om varandra och inte bara vara föräldrar. Det är så lätt att vardagen bara trallar på och att man glömmer bort varandra .

Onsdag idag och båda tjejerna ska ridas. Jag håller på och velar fram och tillbaka på om jag ska anmäla mig till hemmaklubbens pay and jump på lördag eller inte. Det är ju hoppträning på söndag och så en helt ny sadel som inte är världens bästa direkt så jag är lite tveksam till att det är så klokt. Det brukar dessutom vara lite rörigt då det bara finns ett ridhus och man rider fram där man ska " tävla". Samtidigt så är det ju det vi behöver träna på, att hon och jag ska fungera tillsammans under lite stressade situationer och kunna prestera. Det är ju mycket det som sket sig i fjol då jag ville lite för mycket och hon ville inte alls. Därför tänker jag att vi kanske ska åka ändå och bara hoppa typ 60 centimeter så att hon får känna att det är lätt och roligt och jag med för den delen, vi behöver ju verkligen träna på att hoppa bana och få självförtroende .

Jag har dagen på mig att fundera så vi får se hur jag gör.

Hoppas ni får en härlig onsdag så hörs vi sen ❤️

Älskar min lilla bil

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Klokt av er med mobilfri kväll
nouw.com/stallhörnan
Gwengara
Gwengara,
vilken härlig kväll! angående p&j, tänk på att det ska ju vara roligt att åka dit, inte något måste 😊 så länge det känns minsta motigt, åk inte, inte om det är så att ni båda behöver bygga självförtroende. risken finns att man skapar en negativ självuppfyllande profetia om man känner sig lite tveksam. bättre att åka när man känner sig helt säker på att man verkligen är 100% förberedd, då skapar man en positiv känsla istället
nouw.com/gwengara