Dag två

Godmorgon !

Tisdag och solen skiner igen , det gillar jag . Väderprognosen säger dock att imorgon och på torsdag så ska det regna i mängder , det känner jag mig inte alls så sugen på . Det får gärna regna på nätterna men inte på dagtid. Men snart har jag ett stall att stå i när det regnar , hur jäkla nice kommer inte det bli 🤩

Jag kommer sakna min stora fina sadelkammare dock för den har jag ju äntligen inrett som jag vill ha den men det blir säkert bra i den nya också . Än en gång så är jag så otroligt tacksam över att J ställer upp för mig ❤️det känns verkligen som att jag har fått en andra chans i livet och den ska jag ta vara på .

Jahapp , nutid och tisdag . Lima ska få jobba i padocken med ett lösgörande dressyrpass. Riktigt jobba igenom henne och vara noga med mig själv, inte fisrida nu utan verkligen jobba med min egna sits och inte tappa själv när det blir jobbigt .

Dixie ska få komma ut i skogen och bara ha ett lugnt pass hoppas jag , så är tanken iaf . Lyfta lite på fötterna och bara ha en trevlig tur . Lilla Vilda kanske får hänga med som handhäst , kanske dixie slappnar av mer när hon får sin lilla bebis med sig. Sen måste jag röja ur transporten för planen är att hämta småbalar med hö imorgon efter jobbet, dessutom kommer det en rundbal som ska ut till tjejerna .

Hände en tråkig incident igår med en bil och släpvagn som rammade nedre delen av min beteshage så stolp och tråd slets av och hästarna fick panik. Tack o lov för snälla grannar som stod ute och såg allting och kunde lappa ihop hagen tills att jag kom hem. Chauffören av bilen är dessutom anställd hos oss så jag bad T ta ett snack med honom . Inte okej någonstans 😬

Den måste jag med andra ord också fixa så dom kan gå där dom sista dagarna . Men nu kallar jobbet igen, hörs sen ❤️

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Spännande med nytt stall ☺
nouw.com/mariellefriman