Bra jobb

Tjena!

Överlever ni i kylan? Verkar som om hela landet åkt på en massa minusgrader, här har det legat runt 12 hela dagen . Vid lunch packade jag in Lima och Dixie i hästtransporten , fick i mig och Wille lite pannkakor och sen rullade vi till ridhuset.

Wille däckade i bilen så han fick sitta kvar där och sova. Min kompis jobbar där på ridskolan så hon höll koll på honom medans jag red. Båda tjejerna jobbade bra, extra plus till Lima som var fantastiskt lösgjord på slutet . Dixie har lite väl mycket energi i kroppen nu men kunde ändå jobba helt okej. Jag avslutade med att låta henne galoppera ett par var med longerlinan. Jösses vad hon rör sin rygg mycket, man känner det när man rider men det syntes extremt mycket nu. Inte konstigt att jag tycker hon är jobbig fysiskt att rida .

Hann hem lagom till middagstid, tjejerna fick gå ut i hagen medans oliver tog Trinda på en skogspromenad . Jag Mockade ur transporten och fyllde på hö innan jag gick in och började med middafen. Har fått dille på lasagne nu sista tiden så det snodde jag ihop. Medans den gottade sig i ugnen så plockade jag undan lite disk och tvätt, drog ett varv med dammsugaren och betalade dom sista räkningarna .

Willes ögon var återigen lite röda nu på kvällen så vi får väl se hur det ser ut imorgon . Mina flickor vilar så är det så att inte Wille är godkänd för dagis så ska jag raka åtmindstonde Lima imorgon , helst Dixie med för hon svettas nå jävulskt när hon rids.

Ska köra en avmaskningskur på alla tre också, Dixie har varit lite dålig i magen och avmaskningstestet visade att hon hade en hel del av lilla blodmasken , Lima och Trinda nästan ingenting men veterinären tyckte alla tre skulle avmaskas ändå.

Roligare än så här blir det inte nu, hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imorgon ❤️

Gillar