Borta bra men hemma bäst

Gud så skönt det var att komma hem. Det är alltid roligt att åka bort men jag älskar att komma hem och jag älskar att vara hemma. Då trivs jag som bäst.

Att komma hem till ett väldigt välstädat hus gjorde inte saken sämre. Min älskade bästis Vickis har ju bott hos oss i helgen och agerat både katt, häst och husvakt och städat hela huset. Bänkarna blänkte liksom :) Hon är helt fantastisk den här tjejen och jag är oerhört glad att hon är just min vän. Tusen tack älskade du ❤️ för allt!

Vi har haft det toppen på våran lilla minisemester och trots att jag inte fått en enda extratimme sömn så har jag laddat batterierna ändå känns det som. Å att dessutom få komma hem till ett nystädat hus där till och med toapappret var vikt som på hotell , ja då får man en extra kick energi.

Inte som det här kaoset när åtta människor har skoterkläder i en hall

Hemma har vi mest tittat på film och slappat. Vi alla var ändå ganska trötta och kände bara för att göra ingenting. På kvällen nattade jag tjejerna och pussade på dom lite extra. Plockade med mig alla träns och övrigt läder som jag har framme och när vi slog på kvällens film så passade jag på att plocka isär träns för träns och rengöra på djupet och sen fetta in det. Det behövdes verkligen.

Jag är i normala fall väldigt noga med mina saker. Det ska vara rent och snyggt och lädret ska vara mjukt men det har liksom fått stå åt sidan ett tag nu. Jag är inte riktigt klar än utan tar det sista imorgon. Betten ska kokas oxå innan dom sätts tillbaka på respektive träns. Så skönt att få det gjort , sen är det bara att beta av resten av grejerna.

Men nu blir det till att sova , imorgon väntar en hektisk dag.
Natti natt

Gillar

Kommentarer

Karoline,
Viken underbar bästis du har! Fasiken vad gulligt 😊
Skönt att rengöra sakerna ordentligt, jag brukar också plocka isär allt och koka betten. Man är så nöjd när det är riktigt rent.
myakhalteke.wordpress.com
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Eller hur 😀💞 hon är verkligen bäst på alla sätt och vis. Jag fällde nästan en tår av lycka. Alla borde få ha en vän som hon. Jaa det är så himla skönt, jag älskar känslan av rent läder och att dom hänger snyggt och prydligt inne i sadelkammaren 😀
nouw.com/fia_jungdalen