Borta bra men hemma bäst

Heeeej ! Nu är jag äntligen hemma och resan gick jättebra. Wille somnade ganska fort och oliver är ju som alltid lättsam. Jag var lite skitnödig i dom två värsta backarna men det gick superbra . Ingen dödsångest den här gången ;)

Väl hemma gick det faktiskt oxå smidigt . Wille sov så jag fick hjälp av oliver att lasta av tjejerna. Han tog sin lilla Iris och berättade för henne under vägen till hagen hur mycket han längtade efter att få rida henne igen. Underbart för mammaöronen att höra. Nu när det är snö så går ju faktiskt det. Han ska bara bli frisk först. Under tiden tänkte jag börja sätta igång henne.

Smidigt gick det iaf och flickorna var väldigt glada över att vara hemma igen i sin välbekanta hage. Jag åkte sen hem och backade in finkan , lastade ur alla väskor och packade sen in grejerna från transporten in i bilen fortfarande med en sovande Wille. Gäller att passa på då liksom. Tillbaka på stallet och lastade ur grejerna där. Fylla på med vatten i baljan , sätta batteriet på laddning och få i elkabeln i baljan så att dom har ljummet vatten. Puuuuh!!

Här nånstans vaknar Wille men sitter snällt i bilen och petar på en leksak medans han väntar. Hem å tanka honom full och byta blöja innan vi packade in oss i bilen igen för att åka å handla. Fanns nämligen ingenting hemma att äta typ.

När Wille sen somnade efter middagen som bestod av tacos ( han fick sin mat mixad såklart och utan bröd) så passade jag på att köra en tvätt, en disk och packa upp alla väskor. Gick ut och gjorde om omslaget på Lima som inte alls är så jäkla samarbetsvillig. Hon är absolut inte dum för hon står snällt med benet . Men ni ska inte tro att hon håller upp benet alls , Nope hon lägger tyngden på mig så jag håller på att slita ihjäl mig när jag ska på med alla grejer.

När jag sen ska hem så skyndar jag mig för jag hörde i babyvakten att Wille började vakna till liv . Tror ni inte på fan att jag ramlar. Jo visst vettni. Blankisen från helvetet är ju kvar under den lilla snön som kommit och eftersom jag är livrädd om mina knän så liksom slängde jag mig i luften för att landa på sidan men tar emot mig med ena handen. 86 kilo tjockis på en hand är inte alltför jäkla skönt kan jag tala om för er. Handen svullnade upp med rekordfart och ser inte klok ut, ont som fan gör den oxå.

Så in och på med is och bandage för att sen ta Wille . Tur jag har min gunga till honom. Jag vet inte hur jag skulle klara mig annars. Dessutom när jag går in med honom till badrummet så ser jag att det är en stor pöl med vatten under och framför tvättmaskin. Kände bara skjut mig nu , jag orkar inte. Vi har ju köpt en ny tvättmaskin för bara några månader sen så det kan fan inte vara den. Skulle inte förvåna mig om vattnet i ledningarna frusit i kylan när det stått oanvänt och nu typ brustit nånstans. Visst sa jag att Thomas åkt till fjälls och blir borta en vecka va? "Suck"

Svärfar får kika på det när han kommer med hundarna imorgon och kan inte han laga så får rörmokarmattias komma på måndag. Stor fördel med en sambo som har många kontakter. Löser sig gör det nog på ett eller annat sätt men det är bara så jävla typiskt att det alltid händer mig.

Nu ska jag kurera mig själv och fortsätta tycka synd om min hand . Blir det inte bättre till imorgon så måste jag nog åka till sjukhuset med den. Jag skulle tro att tummen är bruten . Den har jag brutit förr så jag vet att man klarar sig fint med tumme i gips. Lite bökigt med en bebis bara. Men allt går eller hur? Positivt tänkande.

Nu tar jag mitt positiva tänkande och somnar. Det känns skönt att tjejerna står inne i stallet och mumsar Hö i värmen nu istället för 28 minus i ett vindskydd på naggen.

Natti natt

Gillar