Borta?!!

Hej! Ett sent hej får det bli dessutom . Klockan börjar närma sig natt och jag har haft en lång dag som avslutades på ett litet skumt sätt.

Det började ju bra. Jag var ut på en hurtig rask promenad med barnen och hundarna. Jag körde mina utfallsteg och benen börjar bli piggare.

Sen kom finaste linnsan och oliver gjorde sig redo för att rida Iris. Han hämtade in henne själv och vi hjälptes åt att borsta henne. Hon fäller så innibomben nu och det blir hår överallt. Iris skötte sig superfint och oliver red jättebra. Det är dom där höga händerna som vi jobbar vidare med. Han vill gärna skicka upp dom i luften när han tappar balansen eller ska få stopp.

Dom var så duktiga så och han travade tillåmed själv en liten liten bit på hemvägen. Sen fick Linn kliva upp och skritta typ 300 meter. Hon väger ju lika mycket som oliver så hon är inte för tung. Lite för lång såklart men att skritta några hundra meter skadade inte.

Jag skrattade så jag kiknade först ha ha . Sötpluttarna. Jag är så impad av Iris som utan att röra en min skrittade snällt trots ny ryttare med lite annan viktfördelning även fast det är samma kilon som med oliver . Hon är en fin liten ponny.

Sen fick hundarna busa av sig lite vilket är dagens höjdpunkt för Elton. Han är kär i sin Emla.

Väntade in sambon som skulle komma hem till 18. Tror ni han gjorde det? Nope han var hemma till 20.30 ungefär vilket innebar en betydligt senare skrittrunda mot för vad jag hade tänkt mig. Ingen cykling eller träning vart det heller så jag får planera om lite i veckan. Suck!!

Pigg häst som tenderade att koka över ibland och struntade i mig bitvis. Väl hemma så berättar sambon att han sålt min bil 🙀 min fina grålle är nu såld och jag är billös. Själv så åker han till fjälls imorgon så just nu är mitt humör liiiiite på gränsen till less. Lägg till sömnbrist och hungrig på det så har ni en underbar flickvän ;) . Bläääää vad jag bars vill sova nu och sova i flera timmar tack. God natt

Gillar