Blir så trött på mig själv

Tjena!

Glad i hågen åkte jag hemöver efter jobbet , nästan en timme tidigare fick vi sluta idag. Lite för glad visade det sig då jag helt plötsligt får en polismotorcykel som kör om mig och blinkar mig åt sidan . Var ju bara att snällt följa order det. Ett bekant ansikte kom sen fram med ett stort flin och fråga om jag var ute och gasade.

Var ju bara att blåsa snällt och ta emot en snygg fortkörningsbot på 2000 spänn. Stor suck på den , men jag får skylla mig själv med blyfoten och på motorväg, lätt att gasa på lite för mycket då. Betalade den direkt så har jag det ur världen och slipper älta det där .

Hade utvecklingssamtal på dagis och det var ett väldigt positivt möte så det var ju bra det :) T Kom hem en dag tidigare så vi grillade lite innan jag stack ut till hästarna. Lima fick vara först ut och hon var långt ifrån nöjd . Två dagars vila är ett lotteri med henne, ibland blir det jättebra och ibland funkar det inte alls. Idag funkade det inte alls. Hon vevade med bakbenen , var grisjobbig att rida och jag blev vrång och satte lite krav på henne vilket hon hade en del åsikter om. Blev inte alls ett bra pass som jag hade tänkt mig :(

Innan jag hinner släppa in Lima så får vilda för sig att testa gräset på andra sidan tråden , hon fastnar och får panik när hon fick ström i sig och sliter med sig två stolpar innan hon kom lös. Hon var oskadd men hur jäkla kul var det att lägga en 25 minuter på att laga hage kl 22 . Tog med mig Dixie och tänkte att hon kunde kanske muntra upp mig lite.

Det kunde hon inte , eller jo egentligen gick det bra men jag kände att jag var trött och hon blev stark och jag blev hård i handen och det blev dragkamp. Suck på mig själv för andra gången .

Nä , nu hoppas jag morgondagen blir lite bättre, då vankas det hoppträning för Monia igen 😁👌nu sova

Gillar