Blir så trött

Nähäää inte ens första dagen på veckan gick enligt plan . Kommer hem efter en minst sagt hektisk dag på jobbet, allt jag vill är att rida ut en stund och rensa skallen.

Mannen i mitt liv hade fixat lite middag som hela familjen först tuggade i oss innan jag och junior gick ut i hagen. Jaha , vad skådar mitt öga jooo men givetvis har Dixie trampat av sig en framsko och lika självklart så har Trinda fått ett rätt fult sår på ena bakbenet. Hon är inte halt men jag vill inte riskera att hon får ont utan tvättade rent och la på förband.

Dixie verkar dessutom rätt rejält öm i ryggen efter gårdagens skyfall. Eftersom det var 24 grader varmt så tyckte jag att dom klarade sig , dom har ju både skog och boxar att ta skydd i om dom vill . Alla gick ju lugnt och betade så jag tänkte inte mer på det, tydligen så är hon känslig ändå. Svårt med den här värmen att täcka för minsta lilla stund det är uppehåll så blir det ju svinvarmt under.

Så ja nä men nä jag fick vackert skita i nån ridtur idag. Passade på att ha lite kvalitetstid med grabbarna istället och just nu spelas det på ps4at som oliver fick av oss. Jag har dessutom roat mig i över en timme med att leta sko i hagen- lönlöst

Tur Hovis kunde komma på onsdag så det inte blir svinlång väntan. Hoppas Trindas sår läker fint nu och att hon håller sig haltfri.

Gillar