Blä

Godmorgon!

Natten var betydligt lugnare än den föregående så det var ju väldigt bra. Jag fick sova i stort sett hela med några korta uppvaknanden bara. Vid 5 hörde jag Traj tassa omkring så då gick jag ner för att släppa ut honom . Visade sig att det var för sent för han hade redan kissat inne . Det är på det här viset det märks tydligast att han blivit gammal, han är som en valp igen med sina behov och det går inte att lita på honom längre. Förmodligen så gjorde han inte ifrån sig tillräckligt igår kväll och då klarar han inte natten .

Utöver det så är han ju så himla pigg och glad men visst känner man att det börjar närma sig ett slut. Jag är dock inte redo för det än .

Redo för dagen vet jag inte heller om jag är , min mage mår fortsatt Inge vidare men tabletterna hjälper åtmindstonde. Men jag har ont och är väldigt tom på energi. Har fått i mig lite proviva nu och väntar lite på ”smällen” . Måste åka och hämta materialet till boxen idag hur det än är och jag måste in på affären för att köpa mer dryck för magen . Beroende på hur mycket det är där ute så får jag se om jag orkar ta det nu eller om jag löser det på annat sätt.

Men jag ska försöka kravla mig ut och sätta igång så får jag se hur långt jag orkar. Ha en fin lördag kära ni ❤️

Gillar