Birsta

Efter ett litet missöde med en sax och Olivers hår igår kväll så var det inte så mycket att välja på än å köra till frisören idag direkt efter skolan.
Fick drop in tid efter en timme så under den där timmen traskade vi runt i några affärer. Jag var helt slut efter 20 minuter. Kände hur jag började toksvettas Och magen dra ihop sig i välbekanta sammandragningar . Fick göra som pensionärerna och sätta mig å vila lite titt som tätt . 
Kikade lite på skolavslutningskläder till oliver så nu vet jag vart och vad vi ska inhandla dom. Han kommer bli supersnygg. Kikade lite på bebiskläder oxå, mest för skoj skull och se utbudet. Tyckte att det var lite tunnsått på dom neutrala kläderna. Antingen så var det liksom pojk eller flicka och resten var typ vitt , lite halvtråkiga. Lär väl köpa några väldigt få basplagg bara och sen handla när bebis är född.
Sen var det dags för klippning och oliver skötte sig alldeles ypperligt. Några kilo hår lättare och en finare pojke senare så var vi äntligen på väg hem. Puuuh vad jag tyckte det var jobbigt att gå där.

Hästarna har fått på sig varsitt regntäcke och jag måste lägga mig å vila lite. Funderar på att beställa barnkläder istället. Någon som läser här som gjort det? Vet ni någon bra sida med stort urval?

Gillar

Kommentarer