Bf och lite nytt

Hej mitt lilla läsargäng! Kul att se att ni blir fler och fler som hittat hit och faktiskt stannar trots att det är lite si å så med Hästeriet just nu.
Idag var det dags för ultraljud i alla fall och vi fick en jättebra tjej som verkligen förklarade , visade och som skrattade mycket åt lilla grodan där inne. Hon var verkligen superbra. Vi var där i nästan 50 minuter å fick se lilla pyret. 
Allt såg ut som det skulle och det var bra med fostervatten. Tänk vad himla häftigt det är att liksom få se sin lilla bebis hur den gör inuti min mage. Den låg med ena handen över huvudet, grep och spretade med fingrarna, gapade och stängde munnen och sparkade med småfossingarna. Den var dock inte så samarbetsvillig när hon skulle kolla hjärtat ingående. 
Då vred den på sig hela tiden och ville inte ligga still. Till slut hade hon lyckats se allt hon ville se och mäta det som skulle mätas. Beräknat leveransdatum flyttades till 3 juli men jag hoppas på en junibebis ändå. 
Imorgon ska jag träffa doktorn och kolla över mediciner och lite sånt. 
Det var ju riktigt fint väder idag och jag hade verkligen hoppats på att orka fota lite bilder på tjejerna. Men icke, mådde så jäkla dåligt efter ultraljudet att det vart raka vägen hem till toan och sen soffan. Hatar att må så här. 
Traskade ut efter ett tag och fyllde på mat och vatten istället och passade på att klia av dom lite päls istället. 
Hämtade mitt paket och oliver och städade sadelkammaren . Jag tycker om när det är rent och snyggt i stallet och att alla saker har sin plats liksom. Våran sadelkammare är ju inte så stor men ska rymma mycket grejer så då får man göra det bästa av situationen. Tycker vi har gjort det bra ändå jag :)
Lite nyheter in då 

Det stog bara Lima på det , så var det bara och jag lyckades hitta en sida som sålde dom bra mycket billigare än vad andra gör .
Två schabrak från hööksrean . Ett dressyr och ett allround.

När den var på rea kunde jag inte låta bli.

Behövde en jacka nu när magen är så rund så den här på rea fick oxå flytta hem. 

Iris ybersöta Fleecetäcke.
Lima fick ett 50 grams regntäcke som var på rean som kommer komma väl till pass nu under våren och sommarregniga dagar.
Här på kvällskvisten gick jag ut till stallet en timme tidigare och pysslade med tjejerna extra mycket. Karvade av lite päls, borstade igenom dom ordentligt. Tvättade bakben och rumpor, borstade igenom svansarna och flätade in dom på nytt. Smörjde in bådas rumpor och bakben med helosan nu när dom äckelbrunstar och iris fick massage och kylgele. 
Värmen och svullnaden var borta idag och hon rörde sig bättre. Dessutom accepterade hon att jag tvättade rumpan och bakbenen på henne. Hon brukar annars protestera litegrann mot det. 
Lackade hovarna på båda två och avslutade med att fläta pannluggarna . Mina små fina prinsessor. Jag är så glad att jag har dom. Dom får mig verkligen att glömma all skit för ett tag.

Nu blir det sängen och ett försök till sömn. Imorrn då kanske jag orkar fara till Birsta istället. 
God natt 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229