Beep beep i'm out

Tjena!
Klockan slog precis 22.00 när jag påbörjade det här inlägget och jag har krypit ner i sängen, bra för att vara jag. Dessvärre så har jag inte fått allt som skulle göras gjort.


 
Efter jobbet gjorde jag fransar och blev som alltid supernöjd , bytte ju för någon månad sen då den första bara slutade svara tråkigt nog , men jag är supernöjd med min nya och väldigt skönt att hon håller till här på ön. Dessutom gammal hästtjej med många gemensamma nämnare som mig så vi har mycket att prata om varje gång ❤️🙈 Hon är ännu ett bevis på att man ALLTID ska lyssna på båda parter när det blir en tvist eller skitsnack. Man blir ju mållös över hur dum en del människor verkligen är, fy fan.

Nåväl , när vi var klar så åkte jag och hämtade oliver som var hos en kompis och sen vidare för att få fötterna omhändertagna. Klockan började nu springa iväg så jag struntade i hårfärgen och träningen och drog ut på en tur med Lima och trinda . Det var som befarat väldigt blött i padocken och ridhuset bokat och klockan för mycket för att orka lasta och åka in till färsta.

Imorgon ska Lima behandlas av sin equiterapeut och det ska bli väldigt intressant att höra vad han säger nu efter några månader ifrån henne. Jag har även börjat kika lite smått på tävlingar framöver men i första hand kommer det att bli pay and jump/ride för att verkligen hitta tillbaka till ett lugn och bra självförtroende inne på banan. Det finns ingen anledning att stressa med något annat nu utan det ska kännas roligt och enkelt för oss båda . Om man ser självförtroende som ett bankkonto där varje bra språng på hinder är en insättning och varje dåligt språng är ett uttag så skulle man kunna säga att på mitt och Limas gemensamma bankkonto så ligger vi lite minus nu. Därför behöver vi lägre höjd för att sätta in mer kontot tills att det är tillräckligt påfyllt att man kan riskera uttag igen.

Jag vet att många kan se det som ett nederlag men jag ser det snarare som en investering i både mig och häst. Vi är inte där jag hade önskat och trott än helt enkelt och det är mitt egna fel. Jag blev alldeles för ivrig att få komma tillbaka efter mina skador och det blev dyrköpt. Så istället för att köra både mig och häst ner i skiten så backar jag bandet och lägger det på en nivå som ska vara busenkelt för oss , skapa självförtroende och verkligen träna på att hitta en bra känsla . Man kan inte leva på gamla meriter, hoppning är en färskvara men jag är väldigt målmedveten med att jag ska komma tillbaka dit jag en gång var men för att göra det så måste jag träna , träna och träna ännu mer både psykiskt, fysiskt utan häst och med häst.

Nu blir det till att slå igen ögonen ett par timmar innan klockan ringer igen . Natti natt

Gillar