Bakslag

Godmorgon!
Gårdagen den får läggas till en av dom där sämre dagarna. Jag kräktes i princip hela dagen och däremellan sov jag. Det var hemskt , allra helst när jag hade hur mycket som helst att göra.
Senare på eftermiddagen så bestämde jag mig för att nu får det bara så lov att gå. Jag röjde undan i hallen, sorterade bort tjockjackor och sorterade och rensade i lilla förrådsrummet. Blev tre fulla sopsäckar att kasta med nötta skor och rat. Rensade i köket och skurade ur hela köket samt putsade fönster, emellan varven spydde jag halvt ihjäl mig så toan lämnade jag ostädad till idag. 
Nu är det bara vardagsrum och toa kvar sen så är huset i tipptopp. Tur i dagsläget att vi inte bor så stort. Nackdelen när man jobbat som sanerare är Att man blir stört arbetsskadad. Det går inte att fuska utan jag ser allt och bara måste göra det från grunden. Torka lister, dörrar ja you name it. Men det gick med en sjujävulens massa vilja. 
Trodde jag skulle somna som en klubbad säl därefter då klockan rann iväg innan jag kom i säng men icke, vaknat var och varannan timme , mått dåligt och haft en sjuk värk i knät. Är så trött på att må så här , inget jag önskar ens min värsta fiende. Men samtidigt så vet jag att måendet kommer att gå över, jag vet ju att det kommer en liten älskad unge till slut så det är bara till att bita ihop. Det finns alltid nån som har det värre.
Tjejerna tyckte förmodligen att jag var hemskt tråkig igår som inte ägnade dom speciellt mycket tid. Fina flickorna mina, jag ska kompensera dom idag istället. Mockat och fixat stallet gjorde jag nu i morse medans orken fanns och det känns så skönt att ha det gjort. Nu är det bara till att kavla upp ärmarna å köra på igen.

Gillar

Kommentarer