Återbesök

Hej !

Ursäkta min frånvaro här under eftermiddagen men jag glömde helt enkelt bort att tidsinställa . Nåväl , jag tror ni har överlevt ändå.

Eftersom min älskade sambo åker utomlands imorgon så bestämde vi oss för att ta tillvara på så mycket tid som möjligt tillsammans . Först åkte vi till Birsta och shoppade lite nya kläder till Wille , därefter käkade vi lunch tillsammans .

Jag gjorde en avstickare och for med som sällskap till kliniken med Hercan.

Mysigt med nytt spån tyckte han och rullade sig precis när veterinären kom. P tittade på honom när han sprang i gången och därefter ultraljudades benet .

Allt läker , långsamt förvisso men det läker sakta men säkert ihop. Felfri kommer han aldrig att bli men han kommer hålla för promenadridning och idag fick han grönt ljus för att börja skrittas uppsuttet.

Vilken kämpe den här killen här, men någon som jag vill lyfta fram , det är hans ägare Sara. Hon gör fan allt och lite till för den här gossen. Det är inte många som skulle väntat ut hans skada som hon gör . Det må låta hårt men han är inte "värd" nånting , missförstå mig rätt nu. Han är en avdankad gammal travarvalack på 16 år med en del skadehistorik bakom sig. Många skulle ha tagit bort honom för längesen , inte tyckt att det var värt pengarna det kostar att ha en konvalescenthäst som man vet att man aldrig kommer kunna rida mer än lättare lunk i skogen.

Men för Sara så är han värd allt och lite till och hon räddade honom från slakt första gången han åkte på gaffelbandsskada och hon kommer att ge honom all tid i världen på att läka ihop så gott det bara kan. Det tycker jag är fint.

Jag vet alldeles för många som har åt helskotta för bråttom med att sätta igång sina hästar efter en skada och dom går sönder gång på gång tills dom byts ut mot nånting annat. Tragiskt i mina ögon men väldigt vanligt dessvärre.

Nåväl , Hercans framtid ser ljus ut och det är det viktiga.

Skyndade mig sen hem till min lilla familj för mys i massor , middagslagning och sen en liten promenad med lilleman.

Älskade lilla onge 💞

Han gillar att gå på promenader och jag älskar att vi bor som vi gör med skogen runt knuten och grusvägar med ytterst lite trafik . Det är väldigt barnvänligt här både för stora och små.

Kvällen har avslutats med mys framför filmer . Ååååh älskade människa vad jag kommer sakna ihjäl mig efter honom. Nu ska jag återgå till Mysandet så hörs vi imorgon. Imorgon kommer bli en jäkligt tung dag . Gizmo ska få somna in och jag måste nu säga farväl till min lilla tuss efter drygt 16 år tillsammans . Älskade lilla katt. Tårarna hopar sig och det bränner i halsen , fy fan vad det känns jobbigt, så jävla jobbigt. Men det är dags nu, jag vill ge honom ett värdigt avslut på sitt liv. Denna fantastiska lilla katt som inte lämnat nån oberörd.

Gillar