Äntligen lite goda nyheter

Godmorgon!

Äntligen kom läkaren med nåt positivt att säga. Såret har dragit ihop sig tillräckligt så nu blir det operation . ÄNTLIGEN !!!

Det blir efter lunch idag så jag har några timmar att slå ihjäl men det går nog ganska fort ändå. Dessvärre så fick jag väl inte så jättegod prognos . Det är en komplicerad skada där skenbenet som är splittrat har "stuckit" iväg och en del är inkilad i knäleden som dessutom är av. Skenbenet kommer att läka fint trodde hon då den typen av skada sällan är komplicerad , utan det är skadan i knäleden som är problemet.

Så jag hoppas verkligen att dom vet vad dom gör. Jag hade ett enormt förtroende för läkaren som opererade mitt förra knä och tyvärr känner jag inte riktigt så nu. Men jag får lita på att dom vet vad dom gör och att det blir bra nu. Gips i två veckor till blir det iaf och sen min gamla kompis ortosen som jag känner väldigt väl.

Nu håller dom som bäst på att försöka ta blod på mig vilket inte är det lättaste . Båda har gett upp så nu väntar jag på en tredje som ska försöka sticka mig . Hopplöst att ha såna här kärl.

Hungrig som en gris är jag eftersom jag är fastande men bara dom lyckas sätta en droppnål på mig så blir det väl lite bättre.

Håll tummarna för mig att allt går bra nu och att inget tillstöter. Ha en bra dag

Gillar